2777
2789
عنوان

گشادی روده

12627 بازدید | 22 پست
بچه خواهرم 2.5 سالشه و از دو سالگی با مشکل یبوست مواجه شده خلاصه بیچاره خواهرم هر کاری میکرد نتیجه نمیداد تا اینکه از رودش عکس گرفتن و دکتر گفته دچار گشادی روده هست و باید 6 ماه شربت لاکتولوز بخوره و اگه خوب نشد باید جراحی بشه اونم چند بار و تضمینی برای بهبودشم نیست خواهرم خیلی نگرانه خواهش میکنم اگه تجربه مشابهی دارید دریغ نکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی تو این 6 ماه گشادی روده گرفته !!!!..دختر من از هفت ماهگی تا د وسال و نیمگی یبوست داشت دکتر هم خیلی بردم نمی تونستن تشخیص بدن تا اینکه همین جا دکتر فریبا صیقلی رو بهم پیشنهاد دادن با همون ویزیت اول تشخیص داد که از چیه بعد از دو هفته درمان خوب خوب شد اصلا باورم نمیشد درمانش به این راحتی بوده فقط یه آزمایش و بعدشم د وتا پماد...........اگه خواهرت تهرانه بهش بگو یه ویزیت پیش این دکتر ببره مطمئنم نتیجه میگیره ...دکتر فریبا صیقلی فوق تخصص گوارش اطفاله ...زود هم وقت میده ...تو رو خدا بگو ببردش ....
خودمعلی هرگز نمی بخشمت
سلام بچه ها مامان ایا دا دکتر ا تو تشخیص بیماری خیلی با هم فرق میکنن نگران نباش ببرینش یه دکتر خوب ان شاا.. نتیجه میگیرید

تیغ روزگار
شاهرگ “کلامم” را
چنان بریده ، که سکوتم
“بند” نمی آید !
راستش من فکر نمیکنم همچین مشکلی باشه و دکتر بیخود ترسوندتش خواهرم یکم بیخیاله و درمانشو جدی نگرفته و با شیاف و شربت شکمش کار میکرده حدس من اینه که رودش تنبل شده واگه بخواد 6 ماه دیگه شربت بخوره اونوقته که مشکل جدی میشه
خواهش میکنم. دختر من محل دفعش تنگ بوده موقع پی پی کردن خیلی زور میزد.......دکتر خودش نتونست تشخیص یده پیش دکتر سلطانزاده هم بردمش اونم فقط ملین و شیاف نوشت براش ...یک سال تمام این دکترای بیشعور ما رو گمراه کردن با این داروهای الکی ........الان دختر من مثل ساعت شکمش کار میکنه اصلا هنوز باورم نشده انقدر درمانش ساده بوده ........ به خواهرت بگو به جای این شیافها و شربت ملین ببره پیش این دکتره ی ا هر دکتر خوب دیگه که علت یبوست رو بتونه تشخیص بده این خیلی مهمه
خودمعلی هرگز نمی بخشمت
مامان ایدااااااا خواهر شوهرم هم همین مشکل رو داشت البته یادم نیست تجویز کردن عمل یا نه
قبل از غذا با اب جوش بارهنگ بگیرید و یک قاشق بارهنگ همراه با اب جوش بهش بدین یه ربع بعدش غذا بخوره
عااااااااااالیه
حتما امتحان کنید مشکل خیلی ها بوده و جواب داده ایشالله واسه کوچولو شما هم جواب بده
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
خانومی من مادربزرگم با 80 و خورده ای سن به این مشکل مبتلا هست.. خیلی اذیت می شه و باید حتما براش کلیسیرین بزنیم تا شکمش کار کنه...
در اصل روده پر می شه اما دفع صورت نمی گیره چون دیواره روده حرکتی نداره... امیدوارم این کوچولو مشکلش این نباشه و زودتر خوب بشه ... اما حتما به سفارش دوستمون گوش کن و ببرش پیش دکتری که گفتن.. اگر خواهرت سهل انگاره خودت دست به کار شو.. اتفاقا منم کرج هستم و این آدرسی که دوستمون گفتن خیلی خیلی سر راست و راحته ... تو تایم غیر ترافیک از کرج برید 45 دقیقه راه بیشتر نیست...