2777
2789
عنوان

گشادی روده

| مشاهده متن کامل بحث + 12627 بازدید | 22 پست
سلام به همگی مامانهای گل که تو این سایت قشنگ اظهارنظر میکنند و تجربیات خود را به اشتراک میزارید من که خیلی استفاده کردم . دختر ٢٢ ماهه من موقع پی پی کردن خیلی خیلی زور میزنه و گریه میکنه بردیمش دکتر گفته روده هاش بزرک شده شربت لاکتوز و شیاف براش تجویز کرد الان دوهفته است هیج که خوب نشده خیلی بدتر هم شده به نظر شما چه کار کنم . زنگ زدیم مطب خانم دکتر صیقلی گفت تو مرخصی است ٢٦ ماه برمیگرده تا از اون موقع نوبت برامون میزارن ...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

با سلام

پسر من از هفت ماهگی مشکل زور زدن زمان پی پی و گریه زیادش شروع شد که آزمایشات گفتن گشادی روده داره و دکترش هم گفت باید عمل بشه شربت لاکتالوز و شیاف استفاده کردم فایده نداشت و متاسفانه انقدر روزای سختی داشتم و گریه های شدید و دایم بچه ام منو گیج کرده بود چکار کنم بالاخره تصمیم گرفتم وعمل کردم اما الان پشیمونم

تجربه ای که بدست آوردم اینه که هر کی این مشکل رو داره اول چند مدت تحت نظر پزشک فوق تخصص گوارش باشه اگر جواب نداد بعد عمل کنن 

دکتر گفته از تولدش این مشکل بوده البته تا دو سالگیش خوب بود خواهرم کرجه البته امروز برده بود بیمارست ...

سلام عزيزم ميشه بگي خواهر زادت با دارو مشكلش حل شدخوب شده؟يا عمل شد؟ميشه كمي از پروسه درمانش بگي

بچه من هم سه سالشه و موقع پی پی کردن زور می زنه بردیمش دکتر از روده هاش عکس گرفتن گفتن گشادی روده پی ...

سلام گلم پروسه درمان نينيت چظور پيش رفت پسر منم همين مشكل داره همش اين دكتر اون دكتر ميريم خوب نشده شما كجا بردي بچتو چه جوري خوب شد