2777
2789
عنوان

بی مهری پدر

406 بازدید | 19 پست

سلام خانما شرمنده طولانیه..من یه مشکلی دارم..مشکل هم بی عاطفگی و بی مهری پدرمه..من خودم متأهلم سن زیادیم ندارم ۱۹ سالمه ولی اگه تو زندگی مشترکم دچار مشکل جدی بشم پدرم اصلا اهمیتی نمیده و مشکلمو حل نمیکنه پشتم وانمیسته..اگه بفهمه مشکلی دارم زنگ میزنم اصلا جوابمو نمیده..اینم بگم پدر مادرم جدا هستن و پدرم زن داره خودش..بهم خودش میگه اگه مشکلی داشتی من در خدمتتم دخترم من پدرتم چرا مشکلتو حل نکنم وقتاییم که میاد خونم روغن و برنج و مواد غذایی برام میگیره میاره بدون اینکه من بگم خودش میگیره ولی برخلاف گفتنش اصلا اهمیتی به مشکلاتم نمیده و حلش نمیکنه انگار از حل مشکلات فراریه با اینکه خودش کارمند دادگستریه..تو مجردیمم زیاد اهمیت نمیداد بهم خرجی نمیداد اصلا فقط ماه به ماه نفقه مونو واریز میکرد که اونم مبلغ زیادی نبود و اینکه فقط وقتایی که میرفتم مدرسه خرجمو میداد که اونم فقط برا خوردو خوراکم بود..بنظرتون چیکار کنم؟! 

این خیلی بده که خانواده شوهرم فک کنن و بفهمن برا پدرم مهم نیستم و بهم اهمیتی نمیده..😑😑

برخلاف جاریم که یه پدر داره مثل شیر اگه برادر شوهرم چپ به جاریم نگاه کنه چشماشو درمیاره..ممکنه این تفاوت رو بین خانواده منو جاریم ببینن و بفهمن که پدرم اهمیتی نمیده..

یبار که منو شوهرم نصف شب ساعت دو بد دعوامون شد کارمون کشید کلانتری برادر شوهرم رفت دم خونه پدرم و گفت دخترت و برادرم باهم دعواشون شده رفتن کلانتری بیا یدقه پایین ولی بابام نیومد..

هرچقدم فرداش زنگ زدم جواب نداد خلاصه هرجور شده زنگ زدم بهش گفتم جریان دعوارو و قضیه رو فهمید و پیگیر شد..نمیدونم چرا اینجوریه ازش سر درنمیارم واقعا..

فدای تويی که اگر تو همه دنیاواست جا نباشه!تو قلب من، اندازه تموم دنیاواست جا هست :..♥️♥️

بابای منم خسیس و زورگوعه و تاحالا لبخندشو ندیدم چن روز پیشم بهم بی جهت فحش داد تا حالا بی احترامی نکردم توقعی نداشتم ازش ی بار دهنمو وا نکردم بگم فلان چیزو میخام جهیزیمو خودش تنها خرید هعی دلم شکسته 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ناراحت شدم 🥺🥺🥺 شاید خانومش اجازه نمیده

نمیدونم والا ازش سردرنمیارم

فدای تويی که اگر تو همه دنیاواست جا نباشه!تو قلب من، اندازه تموم دنیاواست جا هست :..♥️♥️
حوصله و وقت نداره درگیر کارها و مشکلات دخترش بشه  ولی همین که محبت کلامی داره خوبه

خیلی بده که اینجوری خانواده شوهرم بهم ارزش نمیدن اونوقت🥲

بابای منم همینه    البته مادرم  فوت شده  اون زن گرفت    

من یاد گرفتم  اصلا باهاش رابطا نداشته باشم  بچسبم ب خودم و زندگیم    اصلا انگار ک اونم مرده   هر وقت هم پیداش میشه  یه  مشکل بزرگ برام ایجاد میکنه و میره   خلاصه عید تا عید   مزریم خونش      بقیه خواهرام هم همینن      

من چسبیدم ب زندگیم  چون بالام هیچوقت پشتم  نیست   با خانواده شوهرمم خوبم     بچمو بزرگ میکمم و  ب بابام فکر هم نمیکنم   یه مرده  ب حساب میاد برام 

خدایا شکرت. 
خیلی بده که اینجوری خانواده شوهرم بهم ارزش نمیدن اونوقت🥲

بله 

اگه باهاش تو حرف زدن رو در وایستی نداری همینو بهش بگو بعد واکنشش را ببین شاید متوجه نیست و اینکه اصلاً نمی دونه چه جوری باید بهت کمک کنه 

بابای منم همینه    البته مادرم  فوت شده  اون زن گرفت     من یاد گرفتم ...

پس اگه خدایی نکرده یه مشکلی جدی تو زندگیت باشه به کی میگی چیکار میکنی؟ برادر داری؟🥺

بله  اگه باهاش تو حرف زدن رو در وایستی نداری همینو بهش بگو بعد واکنشش را ببین شاید متوجه نیست ...

بهش میگم میگه من هرکاری از دستم بیاد میکنم چرا کمکت نکنم؟ ولی برعکس خیلی وقتا اهمیتی نمیده وقتایی که نامزد بودم هم اهمیتی به مشکلاتم نمیداد

بابای منم پسر دوست بود . واسه دختر یه جهیزیه ی مختصر میداد و خداحافظ تا آخر عمر . اصلا نفهمید من کی اثاث کشی دارم چیکار میکنم . عشق عروس بود منو تحویل نمیگرفت. منم دیر دیر میرفتم خونشون .

شما که میدونی پشتوانه ای نداری تو دعوا با شوهرت نذار کار به جاهای باریک بکشه