2777
2789

من ۳ ماهه قرص دینوژست مارک وروژست خوردم و الان ۲۰ روزه قطع کردم  ولی پربود نشدم بی بی هم گذاشتم باردار نبودم زنگ زدم دکتر گفت ۱ ماه ال دی  بخور بعد پریود میشی بچه ها کی خورده بعدش چقد طول کشید  پریود شدین و برای پریود شدنتان چکار کردین لطفا بیایین بگین نگرانم 😥

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبید؟ شما از قرص دینوژست نتیجه گرفتید؟ من هنوز بسته اولمه دارم میخورم یعنی تا وقتی دارم میخورم پریود نمیشم؟ من دکتر گفت شبی یکی بخور و فرقی نمیکنه از چه روزی شروع کنی منم وسط های سیکلم بود که شروع کردم به خوردن، میخوام بدونم الان این ماه پریود میشم یا نه؟ آخه علایم پریودی دارم، ممنون میشم عزیزم جواب بدی

آقایون توی تاپیک من نیان وگرنه گزارش میشن 
سلام عزیزم خوبید؟ شما از قرص دینوژست نتیجه گرفتید؟ من هنوز بسته اولمه دارم میخورم یعنی تا وقتی دارم ...

عزیزم  اگر خیلی زود شروع کرده باشی پریود نمیشی ولی اگرم شدی قطع نکن ادامه بده  قرص خوبیه عوارضش کمتره 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز