sarraaaammm مدیر عضویت: 1400/09/10 تعداد پست: 562 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 18 پست دوستان امکان این هست ک تو بارداری خون ریزی لکه ای داشته باشیم؟؟الان متوجه ی لکه کوچیک خون شدم 1400/09/13 | 13:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فندق_خانوم عضویت: 1398/03/13 تعداد پست: 40710 من که تو هفته ۳۰هستم و کمردرد و انقباض دارم خیلی میترسم بعد شیش سال انتظار اتفاق بدی نیفته نترس عزیزم اینا طبیعیه اگه غیرقابل تحمل بشه یا با استراحت خوب نشه حتما به دکترت بگوسرپا نمون کارهم نکن فقط استراحت کن نگران نباش ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀
آرااااامممم عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 4265 نترس عزیزم اینا طبیعیه اگه غیرقابل تحمل بشه یا با استراحت خوب نشه حتما به دکترت بگو سرپا نمون کارهم ... فقط استراحت میکنم با استراحت یه کمبهتر میشه خدایا میدونم روزای سخت میگذره، مطمئنم یه نیرویی در من دیدی که اینجور بهم لطف کردی و یه فرشته دیگه گذاشتی تو دلم.. خدایا خودت مواظب پسرام باش
فندق_خانوم عضویت: 1398/03/13 تعداد پست: 40710 فقط استراحت میکنم با استراحت یه کمبهتر میشه پس نگران نباش انشاالله صحیح وسلامت بغل میگیری کوچولوتو😘😘 ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀
خرگوشجووون عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 956 خب پس انشاا... بارداری منم دقیقا مثل شما زدم انشاا... جفتمون باردهریم توکل ب خدا😍😍