2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه چرا از بین بره ایلان پشتشه

اخه من دومیلیون خریدم حدودا هفتصد تومنش مونده ی بنده خدایی گفت اون ک سقوط کرد پولتو‌دربیار 

یعنی بزارم باشه؟!

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
نمی‌دونم چون دارم برای ارشد. هم میخونم  شما هم تو کار ارز دیجیتال هستی

دارم یاد میگیرم 

500 تا فایل میانگین 12 دقیقس

حالا شما حساب کن این وسط بخوای یکم نت برداری کنی و رفع اشکال و این چیزا

چقد وقتتو میگیره

یسری استادا هم فایلاشون کمتره یسریا بیشتر

وای لطفا با حرف کسایی که دانش کافی ندارن پولتونو هدر ندید

☹️

ب نظر شما بزارم بازم‌بمونه رشد میکنه؟!

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
اخه من دومیلیون خریدم حدودا هفتصد تومنش مونده ی بنده خدایی گفت اون ک سقوط کرد پولتو‌دربیار  یع ...

اره عزیزم در نیار هولد کن منم خریدم یه ارز دیگه ضرر کردم ولی دست بهش نمی‌خوام بزنم تا دوسال

☹️ ب نظر شما بزارم بازم‌بمونه رشد میکنه؟!

من خودم تازه دارم یاد میگیرم عزیزم

فعلا علمشو ندارم

شما وقت داری یاد بگیری که بتونی پولتو بیشتر کنی به جای اینکه با حرف اطرافیان خرید و فروش کنی؟اگه وقت داری بگو بهتون استاد معرفی کنم که رایگان اموزش میده خیلی هم خوبه

اره عزیزم در نیار هولد کن منم خریدم یه ارز دیگه ضرر کردم ولی دست بهش نمی‌خوام بزنم تا دوسال

مممنونم عزیزم هولد کن بعنی چی؟!

دارم یاد میگیرم  500 تا فایل میانگین 12 دقیقس حالا شما حساب کن این وسط بخوای یکم نت برداری کن ...

منم کلی کلیپ و کتاب دارم اره منم عادت دارم باید بنویسم تا یاد بگیرم کلی وقت میگیره ولی میدونی ارزش داره چون این تحلیلا توی بورس و فارکس کلا بازاری های مالی کاربرد داره من می‌خوام سیگنال گیری یاد بگیرم که توی فیوچرز سوذ کنم

من خودم تازه دارم یاد میگیرم عزیزم فعلا علمشو ندارم شما وقت داری یاد بگیری که بتونی پولتو بیشتر کن ...

نه متاسفانه وقتشو ندارم همین دومیلیونو دوج خریدم فقط چندماه پیش کلاهم ضررکرد