2777
2789
عنوان

چطوری به خواستگار جواب رد بدیم

287 بازدید | 25 پست

سلام خاستگارم که معرف بوده و تقریبا همسایه دوره ۲۹ سالشه خودم ۱۹تیپ و قیافش عالیه ولی خودش نرماله ولی یکی از برادرش یکم مشکل ذهنی داره زیادی سادس یکی از برادراشم طلاق گرفته خواهرشم ازدواج کرده  بساط گلفروشی بزرگ شهر دیگ دارن ولی من نپسنیدم با توجه به شرایطاش معرفشم مستاجرمون بود که عمه پسرس حالا مامانم گفته نظر دخترم شرطه اونا زیاد اصرار داشتن حالا ما چطوری جواب رد بدیم که زیاد ضایع نباشه و ناراحت نشن و اینکه چون محیط زندگیمون کوچیکه پشت سرم بگن زیاده خواهه یا کلا ازدواج نمیکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سنت کمه زوده واسه ازدواج..بگو هدف های دیگه ای دارم تو زندگیم اول به اونا میرسم بعدش به فکر ازدواج میفتم

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨