2777
2789

سلام دوستان

همین اولش بگم واقعا نمیخوام یه عده بیان بگن گناهه وفلانه

من واقعاتاحالا همچین کاری نکردم

فقط خیلی کنجکاوم درباره ش بدونم

کسی بوده که دعا گرفته باشه؟

نه دعای بد ومنفی دعابرای بهترشدن زندگیش

اثری داشتع؟

تاچندوقت بوده؟؟

درمورد زبون بند چی؟؟

اطلاعی دارید؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نکن اینکارو. والا من شنیدم اثر منفی هم ممکنه بزاری روی آدم. اخه معلوم نیس چه چرت و پرتایی مینویسن با ...

اره عزیزم منم شنیدم 

ولی بخدا انگار طلسم شده زندگیمون

منی ک ب این چیزا اعتقادنداشتم دارم مطمئن میشم ک دعا گرفتن برامون

اه انقددیدم وشنیدم ک بادعا زندگیشون بهترمیشه یابازبون بند دهن مردو میبندن ک اذیت نکنه

چیزی پیدا کردی .خبرم کن

میخوام زبون عشقمو ببندم که اذیتم نکنه

بخدا جون میدم براش اما همش بی حوصلس اذیتم میکنه

اره عزیزم منم شنیدم  ولی بخدا انگار طلسم شده زندگیمون منی ک ب این چیزا اعتقادنداشتم دارم مطمئ ...

شمع روشن کن یوقتایی تو خونه شنیدم انرژی منفی رو میگیره بالاخره یه نوع آتش خداست شمع.  به اینچیزا فکر نکن نذری بدین صدقه بدین. نماز قرآن بخونین بجای دعا گرفتن. خدا هم دوستنداره بری پیش بنده ی خدا ،از خدا بخواه زندگیتون خوبی و خوشی واردش بشه. یوقتایی چشم نظر هم هست که تو قرآن هم اومده. 

توکل بر خدایت کن،کفایت می‌کند حتما
شمع روشن کن یوقتایی تو خونه شنیدم انرژی منفی رو میگیره بالاخره یه نوع آتش خداست شمع.  به اینچیز ...

اتفاقا عزیزم شمع هم روشن میکنم

بخدا توهیچی هم براش کم نمیزارم...ولی اصلا اخلاقاش مزخرفه...همش گیر به سرتاپام...همش زندونی شدن...همش دعوا...بهونه...خسته شدم

انقدهمش دعامیکنم بخدا

میگم دعاهم وسیله خداست بلکه درست شدباهاش