ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه... دوران بزن در روگذشته؛بزنید، می خورید! (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌ تصورشم شیرینه 💓
به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
اتوبوس چیه دردسره اونم تو این کرونا.قطار راحته واسه خودت پا میشی راه میری دراز میکشی میخوابی میشینی تو کوپه خودت بقیه رو نمیبینی
یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم میکنه میگن اشکال نداره شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
انشالله ماهم اواخر این ماه میریم مشهد اگه بطلبه اونم بعد از تقریبا دوسال که بخاطر کرونا هیچ جا نرفتیم الان که ابی شده مشهد واکسنمونم زدیم میخواییم بریم انشالله
یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم میکنه میگن اشکال نداره شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
انشالله ماهم اواخر این ماه میریم مشهد اگه بطلبه اونم بعد از تقریبا دوسال که بخاطر کرونا هیچ جا ...
من ۱۵ سال پیش رفتم الان ۲۵ سالمه و اصلن یادم نیس چ شکلی بود انشالله بسلامتی.ماهم این ماه میریم ولی با اتوبوس منتظریم خبر بدن کی میرن ولی گفتن حتما این ماه میره.خیلی هیجان دارم دوس دارم از الان چمدونامو حاضر کنم🥰
عمری باشد جبران کنیم،خوبی را چندبار،بدی را صدبار🤞🏻