2777
2789
عنوان

مشهد مقدس🕌📿

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 17 پست
آره عزیزم درسته از این لحاظ ... ضمنا اینم بگم برا اولین بار که بری هرجورم که بری به عشق آقا امام هشت ...

ایشالاه قسمت شما هم بشه.واس همه ی نی نی سایتی ها دعا میکنم 😘

عمری باشد جبران کنیم،خوبی را چندبار،بدی را صدبار🤞🏻
ایشالاه قسمت شما هم بشه.واس همه ی نی نی سایتی ها دعا میکنم 😘

انشالله عزیزدلم 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۱۵ سال پیش رفتم الان ۲۵ سالمه و اصلن یادم نیس چ شکلی بود انشالله بسلامتی.ماهم این ماه میریم ولی ب ...

اخی عزیزم اره دیگه سنت کم بوده یادت نمیاد پیشاپیش زیارتت قبول باشه عزیزدلم😍😍😍ماهم بیستو یکم میریم ما با قطار میریم انشالله چون راستشو بخوای من از اتوبوس میترسم کلا تو ماشین استرس میگیرم مخصوصا تو جاده ولی ادم فقط بره مشهد با هرچی رفت مهم نیس.ما بیستو یکم میریم منم مثل شما دل تو دلم نیس زودتر حوالشو بگیریم بلیط بخریم که خیالم راحت شه که اوکی شده😍😍کلی حرف دارم با امام رضا😍😍😍😍

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن