2777
2789
عنوان

بابام😠

284 بازدید | 23 پست

امشب میخواستم برم بیرون اونم با عضو خونوادم انقدر سوال پیچ کرد که کجا میری کی میای و این حرفا😠 از پدری همینو بلده انگار آدم فقط شبها بره جایی دورازجون شما ج‌نده میشه😠 حالا اگه یبار پرسیده باشه پول نیاز نداری؟ خودم ببرمت جایی؟ چیزی میخوای یا نه😠

وای چقدر زورم میاد که فقط بلدن دست و پای آدمو ببندن😡

🤣🤣🤣حق داری والا عصبانی شی

قصه عشقی که میگم قصه لیلی مجنونه🖤با یه روایته دیگه لیلی جای مجنونه🖤مجنون سر عقل اومده شده آقای این خونه🖤تعصب و یه دندگیش کرده لیلی رو دیوونه🖤دیوانه تو بودن هم عالمی دارد🖤🖤🖤...                                                                                   نامم را از یاد مَبَر...من با صدایت نفس میکشم🖤.                                                                                                                                                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یواش عامو برو ی لیوان آب بخور 

کاربر خانوم هستم                                     خاهشن توهین نکنید بگین دروغ هستی و فلان.. کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده واسه همین تاپیکا مرتبط نیس پس لدفن توهین نکنید با تچکر   

من که بابام اصلااااا نمیزاره برم..به سوال و جواب هم نمیرسه مگر اینکه بگه داداشت میرسونت....اونم مثل مامور وایمیسته تا کارم تموم شه

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
من که بابام اصلااااا نمیزاره برم..به سوال و جواب هم نمیرسه مگر اینکه بگه داداشت میرسونت....اونم مثل ...

منم همینم خواهر، زندگی نمیکنم ببخشیدا زندگی منو می‌‌‌‌‌‌‌... استغفرلله🤦🏻‍♀️

پدره

اگ براش مهم نبودی و دوست نداشت ولت میکرد به امون خدا

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

بابا خب الکی گیر میده انگار کل وظیفه‌ی پدری گیر دادن به ساعت رفت و آمده و من با این سن و سالم شعورم ...

بحث شعور نیستااا شما تا وقتی خونه پدرتی باااااید این مسئله را بدونی که ساعت رفت و امدت زیر نظرشه و هر خونه ای قوانین خودشان داره