2777
2789
عنوان

بنظرتون چرا من نتونستم ازدواج کنم؟

381 بازدید | 33 پست

قبلا خواستگار زیاد داشتم اما من دلم یه پسر مستقل و مثلا ۳۲ساله میخواد نمیخواستمم پولدار باشه اما خب دستش به دهنش برسه هیچکدوم خواستگارام اونی نبود که من میخواستم بعضیا خیلی پولدار بودن من حسی بهشون نداشتم بعضیام رفتارشون بی کلاس بود اداب اجتماعیشون دوست نداشتم یکیشم سنش پایین بود دیگری ۷تا خواهر داشت و خودش تک پسر بود! یکی دیگه خانوادش وحشی بودن

این شد که من مجرد موندم ۲۸سالمه حالا خیلیا بهم تیکه میندازن خسته شدم😔 من دوتا لیسانس دارم خودمم شغلم ارایشگریه بخاطر همین با اقایون در ارتباط نیستم مشتری هام همه خانومن احتمال ازدواج سنتی هم کمه ندیدم کسی دیگه خواستگاری کنه!

من واقعا بلد نیستم از کجا دوست پسر پیدا کنم اصلا با مردها هیچ رابطه ای ندارم و مرد اطرافم نیست!

توی خونه پدریمم زن بابام اذیتم میکنه راحت نیستم دلم میخواد برم از اینجا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای عینی من تو تنها نیستی خواهر. دلم پوسید از تنهایی😔

تا به حال به کلمات وارونه دقت کرده اید؟"گنج"،"جنگ"میشود"درمان"،"نامرد"است و "کاخ"،"خاک"میشود ولی "دزد"همان"دزد"است"درد"همان"درد"است و "گرگ"همان"گرگ" آری نمیدانم چرا"من"،"نم"زده است و "یار"،"رای"عوض کرده است"راه"،گویی"هار"شده و "روز"به "زور"میگذرد "آشنا"راجز در"انشا" نمیبینی وچه "سرد"است این"درس"زندگی اینجاست که"مرگ"برایم خانه ای "گرم"میشود چرا که "درد"همان"درد"است یا صاحب الزمان دلم "آرامش"وارونه میخواد یعنی دلم "شما را" میخواهد.

عزیزم هرچیزی درست تو زمان مناسب اتفاق میفته نگران نباش اما سطح توقعتم  بررسی کن رو خودت کار کن شاید یکم سختگیری به هر حال نگران نباش الان سی ساله هم ازدواج بسیار خوبی داره 🌹

باید خودت پیدا کنی اگه حساسی وگرنه با خاستگار سنتی و دوست اشنا ب اون چیزی که میخوای نمیرسی مگه واقعا نیمه گم شده شما پیدا بشه.

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.
عقلت کار میکنه و به استانداردهات پایبندی. میخواستی مثل بقیه شوهر کنی که تا حالا صد باره متاهل شده بو ...

من از این الکیا نمیخوام یه ادم مستقل میخوام توقعمم زیاد نیست اما نمیدونم چرا پیدا نمیشه

عزیزم هرچیزی درست تو زمان مناسب اتفاق میفته نگران نباش اما سطح توقعتم  بررسی کن رو خودت کار کن ...

از لحاظ مالی و‌.. توقعم بالا نیست اما میخوام شغل مناسب و ظاهر معمولی داشته باشه سنشم بالای سی

حالا من پرتوقعم؟

من از این الکیا نمیخوام یه ادم مستقل میخوام توقعمم زیاد نیست اما نمیدونم چرا پیدا نمیشه

تو کتاب اثر مرکب, میگفت وقتی هدفی رو برای خودت تعیین میکنی, خودت هم باید عوض بشی. بذار متن کتاب رو برات بذارم خودت بخون

رمز 28 فعالیتت چیه به منم بگو دختر😉😂

دوتا لیسانس، مدرک آرایشگری و...

خدایش جون دادم تا یک عدد مدرک گرفتم😂😂😂😂

بنظرمن عشق بالاتر از غرورمثلا خودِ من بارها شده ك بخاطر عشقی ك به پیتزا داشتم غرورمو زير پا گذاشتم و گفتم تورو خدا يه یتیکشم به من بدين😜 🍕🍟🍷