2821
2789
عنوان

بی اشتهایی

364 بازدید | 21 پست

رفلاکس دارم توی آزمایش آنزیم های کبدیم)ALP(بالا بود یعنی احتمالا کبد چربم دارم برا رفلاکسم اس امپرازول فاموتیدین میخورم آزمایش هلکوباکتری دادم منفی بود انگار فقط یه چیزی‌پشت گلوم هست دهنم طعم بدی میده برا همین نمیتونم غذا بخورم اصلا بی اشتهاییم طبیعیه یا....؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه تبریز

اهان چون من علائم تو رو داشتم رفتم پیش دکتر جلیل برادران حکاک تا یک ماه خوب خوب شدم ، انگار تازه متولد شدم ایشون بدون آندوسکوپی گفت مشکلت التهاب اون یکی دکترا میگفتن پولیپ معده هست تازه برای عمل هم نوشته بودن 😐

فکر کنم با شماره  مطبش سوال داشته باشی جواب میدن  چون برای منو جواب میدن شماره ۸۸۳۶۷۱۵۹ روز های زوج پاسخگو هستن

تبریز اسم عرقارو میگی فقط بعضی غذا هارو دلم نمیخواد مخصوصا غذای چرب😐😐

خوب شد اهل تبریزی

واسه این پرسیدم که ادرس اون عرق فروشی رو بگم اخه نمیدونم چیا بودن

شما میری خیابان نیروی هوایی مابین بهار و قره آغاج نرسیده به بانک ملی یه فروشگاه عرقیجات هستش به اسم حاج اسماعیل جواب ازمایش و سونو رو میبری نشون میدی بهت یه دبه عرق ترکیبی میده 

مادر من با خوردن اون عرض سه ماه خوب شد 

خرداد همین سال کرونا گرفته بودم

ببین اکثر کسانی که معده درد کرونا گفتن دوسه ماه بعد از کروناشون این مشکلشون تو بدنشون پیدا شده.

و مزه بعضی خوردنی ها براشون بد شده و رفلاکس و درد معده گرفتن ولی با پرهیز غذایی کنترل میکردن و به مرور خودش رفع میشد.

خدایا؛آنان که همه چیز دارند مگرتورا،به سخره گیرند آنان را که هیچ چیز ندارند مگر تورا...

پرهیز غذایی کن 

چیزی که نمی سازت نخور تا التهابت از بین بره.

ولی در عوض چیزی که خوبه برات بخور که ضعیف نشی

خدایا؛آنان که همه چیز دارند مگرتورا،به سخره گیرند آنان را که هیچ چیز ندارند مگر تورا...