2821
2789
عنوان

بی اشتهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 21 پست
ببین اکثر کسانی که معده درد کرونا گفتن دوسه ماه بعد از کروناشون این مشکلشون تو بدنشون پیدا شده. و م ...

الان بعد کرونام ۲ماه حس بویایی نداشتم الانم همه چی بو بد میده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان بعد کرونام ۲ماه حس بویایی نداشتم الانم همه چی بو بد میده

همینه برا کروناست مشکلت پس.

توی سایتها هم خیلیها رو دیدم بعد از کرونا نعده درد داشتن من خواهرم و برادرم بعد کرونا درد معده و مزه و بوی بد بعضی غذاها براشون اتفاق افتاد خیلی بدبود ولی خداروشکر با گذشت زمان خیلی بهتر شدن.آجیم تا ۶ماه نمیتونست خیلی چیزها رو نمیخورد که بدتر نشه.ولی داداشم سدیدتر بود شاید تا یه سال.

خدایا؛آنان که همه چیز دارند مگرتورا،به سخره گیرند آنان را که هیچ چیز ندارند مگر تورا...
اهان چون من علائم تو رو داشتم رفتم پیش دکتر جلیل برادران حکاک تا یک ماه خوب خوب شدم ، انگار تازه متو ...

سلام عزیزم وقتتون بخیر،مشکلتون چی بود؟من دوسال هست درگیر معده بی اشتهایی رفلاکس و حالت تهوع هستم.وزنم ۴۵ به نظرتون این حالت تهوع و بی اشتهایی بخاطر کبد چرب هست؟

سلام عزیزم وقتتون بخیر،مشکلتون چی بود؟من دوسال هست درگیر معده بی اشتهایی رفلاکس و حالت تهوع هستم.وزن ...

اندوسکپی شدم داروهای میکروب معده هم مصرف کردم الان خیلی از علائمم رفته اما بی اشتها هستم و گاهی تهوع شدید غذاهای چرب اذیتم میکنه

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز