2777
2789
عنوان

کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 36 پست
دورت بگردم من الهی ب همه آرزو هات برسی عزیز دلم  الهی خوشبخت عاقبت بخیر بشی الهی هرچی از خدا. م ...

شما برسی انگار من رسیدم

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

شما برسی انگار من رسیدم

❤️❤️❤️❤️❤️عشقی

ارامش . من از خدا ی نعمت خواستم خدا ب من ی دریا نعمت داد ی دریا عشق وپاکی ارامش بخاطر همین فرزندم بزرگ ترین نعمت زندگیمو دنیز نامیدم 💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۳۳ تا برات صلوات میگم الهی فردا شاد و خوشحال تاپیک بزنی

فداتشم من الهی هرچی از خدا میخوای بهت بده الهی خوشبخت بشی 

ارامش . من از خدا ی نعمت خواستم خدا ب من ی دریا نعمت داد ی دریا عشق وپاکی ارامش بخاطر همین فرزندم بزرگ ترین نعمت زندگیمو دنیز نامیدم 💖
براتون آیت الکرسی خوندم ان شاءالله که هیچی نیس عزیزم

الهی فداتشم من مرسی عزیزم هرچی از خدا میخوای بهت بده انشالله الهی خوشبخت باشی 

۱۳۳ تا برات صلوات میگم الهی فردا شاد و خوشحال تاپیک بزنی

اجی هرکس دوس داری تگ کن اونا هم واسم دعا کننن 

انشالله ک خبر خوب میشنوی عزیزم ♥️

الهی آمین اجی واسم دعا کن الهی هرچی از خدا میخوای بهت بده محتاجم ب دعای تک  تک تون میشه  چن نفر تگ کنی بیان واسم دعا کننن 

😘😘 @pariyajoooon     @نیکی0     @کاپ_کیک_عصبانی     @عجب_ ...

مرسی

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
مرسی

قربونت عشقم😘😘

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
الهی آمین اجی واسم دعا کن الهی هرچی از خدا میخوای بهت بده محتاجم ب دعای تک  تک تون میشه  چ ...

قربونت برم عزیزم صلوات فرستادم برات

بزرگــ شدیم همچون شایعه ای در روستا https://harfeto.timefriend.net/17384255708413

امیدوارم عزیزم 

هفته ی قبل هم منتظر جواب تست بودم و واقعن قبلش شب بدی رو گذروندم 

توی همین سایت با دوستانی همکلام شدم که آرامش رو به وجودم هدیه کردند 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد