khhhhodaaaaaaaaaaaaa مدیر عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 1710 عنوان کمک | مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 36 پست بچه ها توروخدا دعا کنین فردا خبر خوب بشنوم دعا کنین جواب آزمایش ام هیچ مشکلی نداشته باشه ولی بچم صلوات بفرستین لایکم کنین منم واس حاجتتون واس خوشبختیتون صلوات میفرستم خواهش میکنم دعا کنین جواب آزمایشم جوابش خوب باشه هیچ مشکلی نباشه ارامش . من از خدا ی نعمت خواستم خدا ب من ی دریا نعمت داد ی دریا عشق وپاکی ارامش بخاطر همین فرزندم بزرگ ترین نعمت زندگیمو دنیز نامیدم 💖 1400/09/12 | 21:22 11 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khhhhodaaaaaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 1710 امیدوارم عزیزم هفته ی قبل هم منتظر جواب تست بودم و واقعن قبلش شب بدی رو گذروندم توی هم ... اجی ت ک میدونی من چی میگم من درک میکنی واسم دعا کن محتاجم ب دعا منتظر جوابم ارامش . من از خدا ی نعمت خواستم خدا ب من ی دریا نعمت داد ی دریا عشق وپاکی ارامش بخاطر همین فرزندم بزرگ ترین نعمت زندگیمو دنیز نامیدم 💖
غزلبانو38 عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 16013 اجی ت ک میدونی من چی میگم من درک میکنی واسم دعا کن محتاجم ب دعا منتظر جوابم حتمن عزیزم ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد
khhhhodaaaaaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 1710 حتمن عزیزم مرسی عزیز دلم ارامش . من از خدا ی نعمت خواستم خدا ب من ی دریا نعمت داد ی دریا عشق وپاکی ارامش بخاطر همین فرزندم بزرگ ترین نعمت زندگیمو دنیز نامیدم 💖
عشق5 عضویت: 1398/04/04 تعداد پست: 8873 اجی هرکس دوس داری تگ کن اونا هم واسم دعا کننن عزیزم من تگم خرابه شما اعتصامی رو صدا کنید.من براتون حدیث کسا میخونم و خدایی که بشدت کافیست......
sarire عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 125963 مرسی عشقم صلوات فرستادم❤️ حاجت روا شی مهربونم😘😘😘😘 بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت... 👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
sarire عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 125963 همچنین😘❤️ مرسی عشقم🙏🏻💋💋♥♥ بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت... 👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻