2777
2789
عنوان

استعداد

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هوممم پس به سن قانونی میرسی  ایران که نمیشه کاری کرد ولی تا جایی که میدونم آمریکا و کره جنوبی ...

کره که قشنگ پوست آیدول ها رو می‌کنه .خیلی خیلی سخته 

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
اره دقیقا تازه زبانشونم سخته

من دو تا سریال در موردشون دیدم خیلی اذیتشون میکنن رقابت هم بینشون خیلی زیاده

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
من دو تا سریال در موردشون دیدم خیلی اذیتشون میکنن رقابت هم بینشون خیلی زیاده

چرا احساس میکنم دخترای کره ای خیلی لطیف و مظلومن؟ من اگ باهام رفتار بد بکنن میزنم طرف و میفرستم اون دنیا

چرا احساس میکنم دخترای کره ای خیلی لطیف و مظلومن؟ من اگ باهام رفتار بد بکنن میزنم طرف و میفرستم اون ...

فکر نمیکنم خیلی هم مظلوم باشن😅

مثلا باید رژیم های خاص بگیرن اصلا نباید اضافه وزن داشته باشن حق دوست دختر یا پسر داشتن ندارن

آره اینم هست ولی نتیجش خوبه

اره ولی احتمالش برای خارجیا کمتره .بین خودشون که رقابت وحشتناک زیاده

اره ولی احتمالش برای خارجیا کمتره .بین خودشون که رقابت وحشتناک زیاده

واقعا همینه

باید شدیدا تلاش کرد و خلاق بود

و یکم متفاوت 

وگرنه تهش میشه منیجر شدن و مربی گری

Got nothing to say 

واقعا همینه باید شدیدا تلاش کرد و خلاق بود و یکم متفاوت  وگرنه تهش میشه منیجر شدن و مربی گری

دقیقا 

سریال آیدل شاهکار در حال پخشه اگه دوست داشتی ببین