2777
2789
عنوان

استعداد

131 بازدید | 29 پست

از بچگیم استعداد و علاقه زیادی به رقص و هنر و موسیقی دارم اما خودتونم میدونین تو ایران نمیشه

خیلی دلم می خواد هنرمند شم اما وقتی به خانوادم میگم ازم ناامید میشن 

مگ هنر چشه؟

ینی باید حتما دکتر شم؟

من الان برای استعدادم کدوم کشور برم کسی نمیدونه؟

شده از خونه فرار میکنم اما نمیتونم رویای رقصندگی و هنرو بذارم کنار 

هنر دیگه ای نزدیک به همینا انتخاب کن .مثلا یادگیری یه ساز شروع کن

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از ایران برم چی؟

فعلا از همونجویی که میتونی شروع کن خدا رو چه دیدی شاید چند سال بعد تونستی بری

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
  چی بگم والا میشه بپرسم چند سالته؟

شما برنامه نویسی شروع کردید؟؟

هوممم پس به سن قانونی میرسی  ایران که نمیشه کاری کرد ولی تا جایی که میدونم آمریکا و کره جنوبی ...

امیریکا ایرانیارو نمیذارن ساکن شن اره؟

اینطوری بهم گفتن

نه دانشگاه قبول شدم عقب افتاد  فقط یکم دربارش خوندم

به سلامتی عزیزم 🌹

موفق باشی ❤️