2777
2789

سه روزه مامانم مریضه رفتم خونشون موندم شوهرم از عصر تا صبح سرکاره خونه مامانم فقط واسه ناهار اومده حالا شب بهش زنگ زدم صبح واسه صبحانه بیا خونه مامانم با هم بخوریم گفت باشه ولی صبحش نیومد گفت رفتم خونه خوابیدم امروز ظهر ناهار درس کردم خوردیم به شوهرم گفتم میام خونه گفت ن حالا عصری میام دنبالت ولی گفتم میام کار دارم خونه،رفتیم خونه دیدم آشپزخونه پر زغاله بهش میگم قلیون کشیدی صبح ولی گفتم بیا نیومدی هر چند واسم مهم نیست بکشه و میکشه با دوستاش فقط خواستم جوابم رو بده اول گفت ن بعد گفت اره بعد گفت فقط زغال گذاشتم قلیون دوستم نیاورده منم ی دفعه گوشی از دستش گرفتم گفتم ببینم صبح دوستت زنگ زده قلیون اورده چرا داستان میبافی ی کلمه جواب بده قلیون رو هم قایم کرده بود بعدش اینقدر عصبی شد گفت بمیری به تو چه میرم زن دیگه میگیرم پدر تو رو در میارم چرا گوشیم رو برداشتی ی ساعت همش داشت داد میزد

نه روانی نیست .منم بودم ازین بدترواکنش نشون میدم 

تومثه پلیس ها میخامچش روبگیری خیال داری اینم عصبانی نشه 

حالاایندفعه مامانت مریض بوده ولی کلا رابطه روبامامان هاکم کنیدکه شوهرتون هم کمترازین کارهاکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واویلا همینایی هستین که شوهراتون معتاد میشن هزاران بار گفتن رفیق باشین بگو اگه میخوای بکشی بکش تو خونه وقتی خودم هستم چرارفیق میاری بعدم قیلون چیز خاصی نیس والا منم میکشم باید قایم کنم 

حرفای دشمنت رو خوب گوش کن اون ایرادات تو رو خوب میدونه !!!!!!
واویلا همینایی هستین که شوهراتون معتاد میشن هزاران بار گفتن رفیق باشین بگو اگه میخوای بکشی بکش تو خو ...

ی سوال پرسیدم میگفت کشیدم ده تا داستان سرهم کرد از این ناراحت شدم

ی سوال پرسیدم میگفت کشیدم ده تا داستان سرهم کرد از این ناراحت شدم

خوب عزیزم شما یه جور واکنش نشون دادی فک کرده شیشه کشیده ترسیده بعدم به نظرم سه روز خوب نیست رفتی خونه مامانت مامانت مریضه برو بهش سربزن غذاشو بپز خ نش رو مرتب کن زود برگرد خونتون

خوب عزیزم شما یه جور واکنش نشون دادی فک کرده شیشه کشیده ترسیده بعدم به نظرم سه روز خوب نیست رفتی خون ...

اولین بار رفتم خونه مامانم اینقدر موندم همین دو روز یا به دوستش گفته بیا یا قلیون کشیده اهههه

اولین بار رفتم خونه مامانم اینقدر موندم همین دو روز یا به دوستش گفته بیا یا قلیون کشیده اهههه

اشکال نداره سخت نگیر

من که سخت نگرفتم حالا میگه تا ده روز قهرم گوشیم رو گرفتی دیگه باهامحرف نزن

زیاد تحویل نگیر خودش خوب میشه گلم