2777
2789
عنوان

انتظار سخته😂

83 بازدید | 6 پست

بچه ها امکانش هست ک ۴ روز قبل موعد پری بی بی چک منفی نشون بده من از اون دسته هام ک بارداری بدون علائم دارم ن لکه بینی ن سینه دردی فقط ۴ ماهه ک اقدام کردم تخمدون سمت چپم هی تیر میکشه یکم زیر دلم درد میکنه نمیدونم شایدم میخام پریود بشم من به نشونه ها اصلا توجه نمیکنم

من اصلا علائمی نداشتم حتی سینه درد رو هنوزم که هفت ماهمه ندارم پنج روز قبل موعدم تستم منفی شد روز موعد تست زدم‌مثبت شد

هیچ وقت به پسرم نمیگم مرد که گریه نمیکنه...اما همیشه اینو در گوشون زمزمه میکنم که مرد نامردی نمیکنه......یه دونه نی نی تو راهی داریم که داداش امیر عاشقشه...دعا کنید سالم بیاد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خانما من دوروز اقدام کردم پس چرا انقدر کمردرد دارم؟

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 
من اصلا علائمی نداشتم حتی سینه درد رو هنوزم که هفت ماهمه ندارم پنج روز قبل موعدم تستم منفی شد روز مو ...

آخه خیلیا میان میگن یک هفته یا چند روز قبل بی بی چک جواب میده واسه همون کلی خورد تو ذوقم عزیزم