2777
2789
عنوان

بازگشت به شغل

88 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من را از سر لج و بی دلیل ب خاطر مدیر کارخونه اخراج کردن. خواستم شکایت ببرم پیش رییس ارگان دولتی بالاسرشون .حالا گفتن بعد دوماه میتونی برگردی نرو شکابت کن . چون برای اینایی ک بهت تواین کردن بد میشه و پروژه تو دستشونه و..اگ الان برت گردونیم مدیرکارخونه ناراحت میشه یکماه وقت بده. کاری ام فعلا ن سراغ دارم ن حال گشتن تو شهرمون. نظرتون چیه. حقوقمم ۴۰ بود بااضافه کار زیاد نبود نسبت ب بقیه ک ۶۰ ب بالان. نمیدونمم راست بگن یا نه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه میدونی ک راحتی و موقعیتش خوبه و اذیت نمیشی برگرد حقوقت هم ک بد نبوده نسبتا

اذیت ک والا هستم. نمونش اخراج یهویی بی علت . گاهی میگم کاش میشد شکایشتون ببزم از کاراشون بگم براشون بد شه 😝بجای برگشت. ولی خب کارم از دشت میدم. مرسی نظر دادبن☺️☺️تشکر

دردی از تو دوا می کنه؟

خب همه را اذیت میکنن منم بی دلیل مث ۴ نفر دیگ اخراج کرد . اره وقتی اینقد میترسن برم گزارششون بدم. ک هروز میزنگن نرو فعلا حتمی براشون بد هس. رضای خداراهم داره

اگه شکایت کنی همه راهها رو بروی خودت میبندی شکایت برای بیمه بیکاریه بنظرم شکایت نکن زمان بده ببین چی ...

همینا بهم میگن ی سری مدیرا و مسیولین درجریانش. تازه میگن جای دیگم نمیزاره مدیرکارخونه که کار کنی یوقت. ولی جدیشون نگرفتم تهدیدشونا. تنها دوستمم ک شرایطش مث من سخته خانمه اونجا مبگه فقط برگرد از لجش. ولی خیلی داره میره موقعیتش هروز بالا. هیت مدیره همه چی هس

اگه شکایت کنی همه راهها رو بروی خودت میبندی شکایت برای بیمه بیکاریه بنظرم شکایت نکن زمان بده ببین چی ...

قشگ گفتی ارباب رعیتی. نمدونم چرا منه بی پارتی اینقد هضمش سخته باور کنم قدرت اینجور ادما را. همش حس میکنم الان همه را خدا باید سنگ کنه اگ بی عدلی کنن😐اصلا نمتونم باور کنم خدااینقد ازاد میزاره بدی کنن . حس میکنم زیادی ندیدپدیم و بدی ندیدم و خودمون اهل حلال حروم بودیم. نمدونمم تربیت من درسته یا اینا. ولی دمت گرم جملتو حفظش میکنم یکم اروم شم

قشگ گفتی ارباب رعیتی. نمدونم چرا منه بی پارتی اینقد هضمش سخته باور کنم قدرت اینجور ادما را. همش حس م ...

ببین تو توی کوچه بزرگ نشدی تو جلوی سفره پدر مادرت بزرگ شدی اونهایی که موقعیتشون رو به بالاست هزار تا کار میکنند ولی کسی که کارشو درست انجام میده بیشتر تو سری خور هست ببین کلی میگم توی زات آدم یه چیزیم هست اسمش مردم آزاریه

قشگ گفتی ارباب رعیتی. نمدونم چرا منه بی پارتی اینقد هضمش سخته باور کنم قدرت اینجور ادما را. همش حس م ...

به قول مهران مدیری اگه میخوای پیشرفت کنی کنار گرگها یا باید عین گرگها باشی یا باید با گرگها برقصی خودت بگیر چی گفتم