2777
2789

فک میکردم بابام میزاره برم..کادو هم خریدم براش  کادوش به درد من نمیخوره پافری که دوست داشت خریدم...خودم چادری ام پافر به دردم نمیخوره  

الان به بابام زنگ زدم گفتم چجوری برم؟ میگه نه اصلا نمیخام بری!!!گفتم کادو خریدم میفرماین بیخود کردی اول می پرسیدی!!!

حالا من با این پافر چه کنم؟۶۰۰ پولش رو دادم....

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زنگ بزن تولدشو تبریک بگو 

بگو نمیتونم بیام کادوت محفوظه هروقت همو دیدیم بهت میدم

میخوای عکس کادوش هم براش بفرست کلی ذوق کنه

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
کادوشو براش بفرست

آخه زورم میاد  

بابام میگه کلا باید باهاش قطع رابطه کنی

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
زنگ بزن تولدشو تبریک بگو  بگو نمیتونم بیام کادوت محفوظه هروقت همو دیدیم بهت میدم میخوای عکس ک ...

بابام‌میگه کلا باهاش در ارتباط نباید باشی

آخه زورم میاد     بابام میگه کلا باید باهاش قطع رابطه کنی

چراااا 

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
چرااینقدر گرون کادوخریدی بذار بعدا هدیه ش بده به عمه ت یابااسنپ بفرست بگو ببخشید نشد بیام خودم

خواستم باهم آشتی کنیم..بابام میگه دیگه حق ندارید با هم حرف بزنید

چراااا 

من موبایلشو انداختم تو آب استخر اونم ماه پیش اسم و شماره ام رو گذاشته بود کانال همسریابی

من موبایلشو انداختم تو آب استخر اونم ماه پیش اسم و شماره ام رو گذاشته بود کانال همسریابی

خب پس بابات حق داره اون کارش خیلی بد بوده

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
برا چی نمیذاره؟  خب میتونی بهش بدی بعدا

چون با هم دعوامون زیاد میشه من گوشیش رو انداختم تو آب استخر سوخت...اونم اسم و شماره ام رو گذاشت کانال همسریابی