2777
2789

شنیدم جذبش وقتی بیشتره که با مواد کلسیم دار خورده بشه

بازم بپرس یا مطالعه کن گلم

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی کلسیم دار؟؟    

یعنی شیر، ماست، پنیر، و هرچی کلسیم داره!

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

اصلن مهم نیست من هروقت یادم بیاد یکی میخورم 😐😬

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 
من اون هفته خوردم.این هفتم بخورم اشکال نداره؟ 

اگر دکتر برات تجویز نکرده نباید زود بخوری🥴

ماهی یک قرص کافیه، نهایتا فاصله ۳هفته باشه.

هفته ای یک قرص خیلی ضرر داره

اگر دکتر برات تجویز نکرده نباید زود بخوری🥴 ماهی یک قرص کافیه، نهایتا فاصله ۳هفته باشه. هفته ای یک ...

دکتر تجویز کرده..تنبلی تخمدان دارم‌..نوشته دو هفته ی بار بخور..ولی ازش نپرسیدم کی باید بخورم

2790
2778
2791
2779
2792