2821
2789

دوستان ویتامین دی مثل بقیه ویتامین ها نیست که اضافیش دفع بشه 

زیادیش توی بدن رسوب میشه و باعث بیماری میشه، خیلی خطرناکه

اگر زودتر از ۳هفته میخورید فقط با تجویز پزشک باشه

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
دکتر تجویز کرده..تنبلی تخمدان دارم‌..نوشته دو هفته ی بار بخور..ولی ازش نپرسیدم کی باید بخورم

پس هفته ای یکبار نخور گلم

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

باشه مرسی اجی 😘😘

🌹😘

دوستان ویتامین دی مثل بقیه ویتامین ها نیست که اضافیش دفع بشه  زیادیش توی بدن رسوب میشه و باعث ...

مگه دوز های مختلف نداره مثلا من الان هزار گرفتم روز درمیون میخورم ده هزار هفته ای یکی

کاربری دست دونفره
مگه دوز های مختلف نداره مثلا من الان هزار گرفتم روز درمیون میخورم ده هزار هفته ای یکی

عزیزم قرص ۵۰هزار که بهداشت معمولا به همه میده رو گفتم باید ماهی یکبار خورده بشه.

دوزهای دیگه احتمالا باید تناسب گرفت ببینید با چه فاصله ای میشه خورد، یا از پزشک بهداشت بپرسید بهتره

2823
2791
2779
2792