2777
2789
هرچی خودت من دراوردی میزنی به غذاهات

من مثلا پیاز رنده میکنم بهش ریحون مرزه خشک رب ادویه  میزنم آلوچه میریزم گوجه سیب زمینی حقله میکنم لایه لایه میچینم لایه آخرم فلفل دلمه حلقه شده میزارم با یه استکان شعله کم میزارم بپزه با سبزی و دوغ خوشمزه میشه 

هميشه لنگه گوشت براي سوپ يا الويه كه ي تكه كوچك لازم داشتم بودم بعد اومدم فيله مرغ رو به تكه هاي كوچ ...

چه کار خوبی

مامان منم هم غذای آماده هم مواد غذایی نیمه آماده میزاره فریزر خیلی وقتا بدردمیخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه نمونه توقرمه سبزی بجای لوبیاقرمز چشم بلبلی بریزی

نه بجای لوبیا قرمز چیتی بریزی

تو عدسی رشته سوپ بریزی

تو ماست بورانی گردو 

تو نیمرو پنیر پیتزا و فلفل دلمه بریزی عالی میش

تو تابستون میوه هایی مثل هلو شلیل و میکس کنی بریزی رو بستنی

اینا ی سری از خلاقیاتای منه🙈😁

نمیدونمم براچییی💎💎🔮🔮🔮 با طُ خوبع همه چیییییی💞💞💞💕💕💛💛💛💛🧡💛💚💚

یا مواد استنبولی رو به ذائقه خودم تغیر میدم مثلا هویج مرغ با سیب زمینی فلفل دلمه زرش کشمشس پیاز سرخ میکنم یکمم زردچوبه شوید خشک میزنم و بعضی وقتا از موادش کم میکنم یا به مدلای مختلف خرد میکنم نگینی خلالی درشت ریز 

روی مواد لوبیا پلو پودر زعفرون و گل محمدی میریزم یه دونه سیب زمینی به خورشت قیمه اضافه میکنم تا لعاب بندازه 

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           

یه مدل استانبولی هم درس میکنم خودم خیلی دوس دارم عدس میزارم بپزه بعد آبکش میکنم سیب زمینی نگینی مرغ پیاز لوبیا سبز سرخ میکنم رب میزنم بعد عدس رو به برنج که آماده آب کشی هست اضافه میکنم بعد هم مواد لا به لای برنج میریزم میزارم دم بکشه 

و اینکه وقتی میخوای ته چین درس کنی اون سفیده های ریز که داخل تخم مرغ هست جدا کن یکم گلاب بزن بعد بزار برنج کامل سرد بشه بعد مخلوط کن 

برای مواد اشترودل یکم زرشک اضافه میکنم با پنیر پیتزا