2777
2789

یه بارم دکتر نفرستاده آزمایش پرولاکتین

من امروز انقدر داشتم میخوندم دیدم همه علاعمشو منم دارم 

تنبلی تخمدان.ضعیفی چشم.چاقی شکمی.موی زائد.ریزش مو.پریودی نامنظم.استرس .افسردگی.ترس از تاریکی

دلم میخواد خودمو بزنم خیلی خستم

پس کی نوبت من میشه 

دیگه زندگی بی بچه واسم تکراری شده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم انشالله بحق حضرت رقیه دامن شما هم سبز بشه ...انتظار واقعا سخته 

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.
شما اگه یکسال ورزش کنی و اصلاح تغذیه همه مشکلاتت حل میشه بدون دکتر. بدنت خیلی ضعیفه که همه اینارو دا ...

خیلی خواهر داغونم چیکار کنم ورزشم یه ماه میکنم باز کم میارم

خیلی خواهر داغونم چیکار کنم ورزشم یه ماه میکنم باز کم میارم

عزیز من مدتی مثل شما بودم

یه تایپیک دارم با عنوان 

تجربه درمان افسردگی خودم 

بخون کمکته 

با یه ماه که نتیجه نمیگیری 

حداقل  6 ماه 

اصلاح تغذیه نکنی هم نتیجه نمیده 

همه راه من رفتم 

چیزا خاص باید بخوری که ریشه ای نتیجه بگیری 

داروهای دکترا درمانه موقته

تو تایپیکم همه‌چیز نوشتم 

30 صفحه اولو بخونید

شما اگه یکسال ورزش کنی و اصلاح تغذیه همه مشکلاتت حل میشه بدون دکتر. بدنت خیلی ضعیفه که همه اینارو دا ...

دقیقا منم همین شرایط داشتم یک سال رژیم ورزش وزن کم کردم پریود هام 11ماه منظم شده 15آبان رفتم دکتر برای اقدام با یه نسخه باردار شدم..فقط متوفورمین داد که قرار بود آذر پریود بشم برم آزمایش هورمون 10روز بعد پاکی ام عکس رنگی نوشته بود برام که پریود نشدم بی بی زدم دیدم مثبت شد اصلا انتظارشو نداشتم دیروزم بتا دادم مثبت بود

خدایا سپردم به خودت 💔🌹
کی باید برم واسه آزمایش شرایطش چیه

روز اول تا سوم پریودی ناشتا باشی و شب قبلش بیخوابی نکشیده باشی سوتین نبندی و شیر و لبنیات نخورده باشی

این نیز بگذرد...