dokhisheyton مدیر استارتر عضویت: 1399/05/28 تعداد پست: 792 عنوان دکتر گوارش خوب کسی سراغ داره بچه ها 100 بازدید | 14 پست خودم اسم دکتر امیر طاهری و دکتر سعید صادقی رو شنیدم اما نمیدونم کدوم بهتره مشکل رفلاکس معده وسوزش شدید دارم🥺 اگه میدونید ممنون میشم کمک کنید 😘😘 تعداد رای : 0 نظرسنجی دکتر گوارش خوب ۳ 0 0% ۳ 0 0% اومدم آرزو ڪنم خدا ڱفت ٺو یڪے دیگہ خفہ شو ٺو خودٺ آرزوے خیلیایے😎 1400/09/11 | 20:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhisheyton مدیر استارتر عضویت: 1399/05/28 تعداد پست: 792 این نظر سنجی چیه اخه ای بابا خیلی وقته نبودم اشتباهی زدم🤐 اومدم آرزو ڪنم خدا ڱفت ٺو یڪے دیگہ خفہ شو ٺو خودٺ آرزوے خیلیایے😎
خانومه_مانكن عضویت: 1399/03/16 تعداد پست: 13813 كدوم شهري عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۲.۸۰۰ وزن هدف ۷۵
بانو۱۳۶۵ عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 1329 من وقتی غذای اسیدی میخورم مثل گوجه بادمجون ،ترشی ،پرتقال کودک خیلی میسوزه واذیت میشم ولی اگه نخورم ملاحضه کنم خوبم و مشکلی نیست
dokhisheyton مدیر استارتر عضویت: 1399/05/28 تعداد پست: 792 میشه مشکلاتتو بیشتر توضیح بدی اسید معده فراوان که غذا بر میگرده به مری و اینکه نفخم دارم خیلی سوزش معده شدید که امونم بریده ۵ ساله صدتا دکتر رفتم ولی جواب نگرفتم الان میخوام تحقیق کنم دکتر خوبی باشه عزیزم اومدم آرزو ڪنم خدا ڱفت ٺو یڪے دیگہ خفہ شو ٺو خودٺ آرزوے خیلیایے😎
dokhisheyton مدیر استارتر عضویت: 1399/05/28 تعداد پست: 792 كدوم شهري تهران عزیزم اومدم آرزو ڪنم خدا ڱفت ٺو یڪے دیگہ خفہ شو ٺو خودٺ آرزوے خیلیایے😎
dokhisheyton مدیر استارتر عضویت: 1399/05/28 تعداد پست: 792 من وقتی غذای اسیدی میخورم مثل گوجه بادمجون ،ترشی ،پرتقال کودک خیلی میسوزه واذیت میشم ولی اگه ... اره دقیقا منم ولی شدت بیشتری داره برا من که دیگه پرهیزم کافی نیس دهنم سرویس شده😶 اومدم آرزو ڪنم خدا ڱفت ٺو یڪے دیگہ خفہ شو ٺو خودٺ آرزوے خیلیایے😎
بانو۱۳۶۵ عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 1329 من وقتی غذای اسیدی میخورم مثل گوجه بادمجون ،ترشی ،پرتقال کودک خیلی میسوزه واذیت میشم ولی اگه ... ااشتباه تایپ شد منظورم معدم بود
خانومه_مانكن عضویت: 1399/03/16 تعداد پست: 13813 تهران عزیزم دكتر مقدسي سرچ كن گوگلتو تهرانسرهفوق العادست دكترشما هممون واسه مشكلات معدمون ميريم پيشش واقعا دكتره خوبيه عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۲.۸۰۰ وزن هدف ۷۵
بانو۱۳۶۵ عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 1329 اره دقیقا منم ولی شدت بیشتری داره برا من که دیگه پرهیزم کافی نیس دهنم سرویس شده😶 یعنی همیشه معدت میسوزه واذیتی باید حتما یه فکری بکنی غذا کمتر بخوری چی ؟و چیزهایی که به معدت نمیسازه رو کلا حذف کنی امتحان کردی ؟
dokhisheyton مدیر استارتر عضویت: 1399/05/28 تعداد پست: 792 دكتر مقدسي سرچ كن گوگل تو تهرانسره فوق العادست دكترش ما هممون واسه مشكلات معدمون ميريم پيشش واقعا ... واقعا مرسی عزیزم اومدم آرزو ڪنم خدا ڱفت ٺو یڪے دیگہ خفہ شو ٺو خودٺ آرزوے خیلیایے😎
dokhisheyton مدیر استارتر عضویت: 1399/05/28 تعداد پست: 792 یعنی همیشه معدت میسوزه واذیتی باید حتما یه فکری بکنی غذا کمتر بخوری چی ؟و چیزهایی که به معدت ... اره بابا چندین سال پیش چندتا دکتر رفتم همه پرهیز غذایی میدن ولی خب دکترای خوبی نبودن که خوب نشدم اومدم آرزو ڪنم خدا ڱفت ٺو یڪے دیگہ خفہ شو ٺو خودٺ آرزوے خیلیایے😎
بانو۱۳۶۵ عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 1329 اره بابا چندین سال پیش چندتا دکتر رفتم همه پرهیز غذایی میدن ولی خب دکترای خوبی نبودن که خوب نشدم انشالله که خوب بشی عزیزم من وقتی خیلی اذیت میشم یه مدت کپسول آمپرامازول ناشتا تو معده خالی میخورم خوب میشم
dokhisheyton مدیر استارتر عضویت: 1399/05/28 تعداد پست: 792 انشالله که خوب بشی عزیزم من وقتی خیلی اذیت میشم یه مدت کپسول آمپرامازول ناشتا تو معده خالی میخورم خو ... مرسی قشنگم وای پس شمام مشکل معده دارینمنم مدام دارو مصرف میکنم میخوام دکتر خوب پیدا کنم که شاید بتونم دارومو بذارم کنار اومدم آرزو ڪنم خدا ڱفت ٺو یڪے دیگہ خفہ شو ٺو خودٺ آرزوے خیلیایے😎