2777
2789
عنوان

تهمت

93 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها اعصابم خورده 

پسرعموی شوهرم 9ماه پیش عروسی کرده بعد من با زنش خیلی صمیمی دوستیم با زن عموش عموشم خیلی صمیمی هستیم  رفت آمد داریم با پدرشوهرمینا زیاد میریم خونشون اونا میان ولی از وقتی عروسی کرده پسرعموش خونه اونام که طبقه بالاس میرم بعد میونه این عروس با مادرشوهر اینا زیاد خوب نیست هر حرفی بشه بینشون به من میگه....

خلاصه چند روز پیش دعوا کردن مادرشوهر که میشه زن عموی شوهرم و شوهرش به عروسش گفته تورو فلانی یاد میده پرت می‌کنه عروسه هم دعوا کرده که تهمت میزنی یعنی من دیروز خونه عروسه بودم بهم گفت مادرشوعرم اینجور گفت راجبت ولی بهش نگو ترخدا گفت گفتم که بدونی چطورن  انقد ناراحت شدم آخه هروقت از اونا می‌گفت میگفتم ول کن بیخیال بچسب به زندگیت بخدا اینجوری زندگیت خراب میشه ول کن بقران تا حالا ی کلمه نگفتم بهش از اونا در حالی که کلی غیبت عروسه رو پیشم کردن ولی بخدا نگفتم مگه من خبر چینم خیلی ناراحتم آخه احترام میزاشتم بهشون دوستشون داشتم فک نمیکردم راجبم اینجوری فک کنم ببخشید طولانی شد الان بنظرتون چیکار کنم نمیخام برشون بیارم ولی میخام بفهمن ناراحتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=217504661]چقدر مردم حرف مفت میکشن خدایا  بعد میگن ما مسلمونیم[/QUOواقعا بهم تهمت زدن من حتی ی کلمه نگفتم یعنی بدونی چیا پیشم گفتن

الان عروسه میگه نگو بهشون ولی با سوکتم تایید میکنم حرفاشونو میخام بدونن من خبر چین نیستم 

[QUOTE=217504803]چه جوری به روسون نمیاری ولی نشونشون میدی ناراحتی؟؟😕[/QUOTمحلشون ندادم وقتی دیدمشون پیش اونا وانمود نمیکنم ناراحتم خودم ناراحتم اینهمه خوبی براشون کردم الان جوابم این شد

[QUOTE=217504661]چقدر مردم حرف مفت میکشن خدایا  بعد میگن ما مسلمونیم[/QUOواقعا بهم تهمت زدن من ...

واقعا هم ادم نمیتونه سکوت کنه

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)