2777
2789
عنوان

یه سوال😶

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 32 پست
احیانا این اواخر به شدت عصبی نشدی ؟من وقتایی که خیلی عصبی میشم دست و پا اینجوری میشه 

افسردگی اره

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بروپیش دکتر عمومی یه امپول چیزی میزنت دارومیدت خوب میشی ها هم خودش تو دفترچت مینویسه پیش کدوم دکتر م ...

باشه ممنون

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
پیش عمومی بری برات یه چیزی میده اروم میشی  انشاءالله خوب شی گلم

مرسی عزیزم

اگه مربوط به عصب باشه باید بری مغزو اعصاب اگه مشکل مفصلی باشه ارتوپد ..معمولا این دردها معمولا بخاطر ...

نمیدونم احساس کردم رگ دستم یدفه یه صدادادواینجوری شد

ببخشید عزیزم واکسن نزدین اگر ۲ یا ۳ روزه زدین واسه اونه شاید؟

نه دوهفته پیش زدم دست راستمم زدم چپ دردمیکنه وچپ دستم

میگی رگشه و با گرم کردن و بعد سه روز خوب نشده  اگه بخاطر استرس و حرص هم نبوده  برو ارتوپ ...

نمیدونم دقیق اماسه تارگ دستم زده بیرون  یدفه یه صدادادوبیحس شدودردناک

واقعا؟مرسی

اره نوبت بگیر برو عکس میگیره ازدستت

عمه منم همین جور بود 

گفته بود کیست داری 

شماک میگی بچه کوچیک داری یهو رباط دستت کش اومده

گچ میگیری

بازم مراجعه کن بدتر نشه