2777
2789
عنوان

یه سوال😶

237 بازدید | 32 پست

من دستم خیلی دردمیکنه احساس میکنم رگش گرفتگی داره نمیتونم درست چیزی باهاش بگیرم بایدپیش چه دکتری برم؟😶😶😶

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️

حوله گرم کن بزار روش عزیزم ببین خوب نمیشه

🤣🤣راجب اسم یه توضیح ریز بدم دوس دختر نوشتم که مشخص شه مونثم و مذکر نیستم چون حس میکردم نی نی یارا خانومن این کلمه رو نوشتم 🤣🤣🤣با تشکر دیگه سوال نکنین😂😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حوله گرم کن بزار روش عزیزم ببین خوب نمیشه

نه فایده نداشت سه شب همینکاروکردم.نمیدونی چه دکتری بایدبرم نمیتونم چیزی بگیرم بچه کوچیک دارم اخه

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
نه فایده نداشت سه شب همینکاروکردم.نمیدونی چه دکتری بایدبرم نمیتونم چیزی بگیرم بچه کوچیک دارم اخه

پیش عمومی بری برات یه چیزی میده اروم میشی 

انشاءالله خوب شی گلم

🤣🤣راجب اسم یه توضیح ریز بدم دوس دختر نوشتم که مشخص شه مونثم و مذکر نیستم چون حس میکردم نی نی یارا خانومن این کلمه رو نوشتم 🤣🤣🤣با تشکر دیگه سوال نکنین😂😁

اگه مربوط به عصب باشه باید بری مغزو اعصاب اگه مشکل مفصلی باشه ارتوپد ..معمولا این دردها معمولا بخاطر عصب دسته

ببخشید عزیزم واکسن نزدین اگر ۲ یا ۳ روزه زدین واسه اونه شاید؟

چن وقته اینجوری شده؟

یک ماهه دردمیکنه امایه هفتس نمیتونم دیگه چیزی بگیرم