2777
2789
عنوان

نظررر بدیییید

293 بازدید | 43 پست

بچه ها دوستم یه پسررو خیلی دوست داشت ولی نمیتونستن باهم باشن من با پسره اکی شدم اشتباه کردم به نظرتون

من همونیم که تو زندگیش هرچی خواست نشدهرچیم که خودش ساخت خدا گرفت واسه همین عقده ایی و حسود شده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خیلی🤦‍♀️حالا پسر قحط بود باید بری کراش دوستتو برداری.

اگه اونم دوستتو دوسداشته ادم‌پستیه ک افتاده باتو

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
اره خیلی🤦‍♀️حالا پسر قحط بود باید بری کراش دوستتو برداری. اگه اونم دوستتو دوسداشته ادم‌پستیه ک افت ...

پسره اصن نمیدونه دوستم دوسش داره

من همونیم که تو زندگیش هرچی خواست نشدهرچیم که خودش ساخت خدا گرفت واسه همین عقده ایی و حسود شده

پرسیدن داره؟ اشتباه کردی عزیزم

بچه ها من الان پسررو خیلی دوس دارم چیکار باید بکنم

بچه ها من الان پسررو خیلی دوس دارم چیکار باید بکنم

بنظرم اشتباهه ممکنه دوستتو از دست بدی

آریامهر❤️دختر کوروش بزرگم ، متعصب شدید روی ایران و ایرانی ، پس مذهبی ها ، وطن فروش ها ، تازی پرست ها ، باهام هیچ گونه بحثی نکنید

بنظرم اشتباهه ممکنه دوستتو از دست بدی

دوستمو که از دست دادم الان چند ماهه