2777
2789
عنوان

نظررر بدیییید

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 43 پست

نمیدونم بیچاره دوستت

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو از دوستت بپرس ببین چیکارت می‌کنه.راضی بود کارخوبی کردی

اخه خودش میدونست نمیتون اکی شه باهاش

من همونیم که تو زندگیش هرچی خواست نشدهرچیم که خودش ساخت خدا گرفت واسه همین عقده ایی و حسود شده

حداقل با دوستت کات کن نفهمه داغون بشه‌

چه کارایی میکنیم مازنا

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
پسره نمیدونست دوستت دوسش داره تـو که میدونستی 😐

اره ولی اینم میدونستم نمیتونه باهاش اکی شه

من همونیم که تو زندگیش هرچی خواست نشدهرچیم که خودش ساخت خدا گرفت واسه همین عقده ایی و حسود شده

ازدواج ما سنتی بود بعد ازدواج فهمیدم یه دختر دیگه دوسش داش البته دختره ازدواج کرده قبل ما ولی این موضوع گاها اذیتم میکنه

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
ازدواج ما سنتی بود بعد ازدواج فهمیدم یه دختر دیگه دوسش داش البته دختره ازدواج کرده قبل ما ولی این مو ...

راهکار بدییییین که الانو باید چیکار کنم

راهکار بدییییین که الانو باید چیکار کنم

خودت میتونی باهاش کنار بیای؟

فقط مواظب باش هیچ وقت نفهمه کسی دوسش داش

خودت میتونی باهاش کنار بیای؟ فقط مواظب باش هیچ وقت نفهمه کسی دوسش داش

همه میدونستن دوستم دوسش داره

همه میدونستن دوستم دوسش داره

وای چه بد  

اح منو مادر شوهرم گفت کاش نمیدونستم کل خانوادشون میدونس دوسش داره ولی این انگار حسی نداشت اصلا بهش

وای چه بد   اح منو مادر شوهرم گفت کاش نمیدونستم کل خانوادشون میدونس دوسش داره ولی این انگار حس ...

خب الان زندگیت خوبه؟ 

ببین من خودمم گیر افتادم عجیب غریب دوس دارم پسررو نمیدونم باید چیکارر کنم چی میشه