2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجور ترشحی؟

معمولا زمان تخمک گذاری ترشح بیشتر میشه،خود ترشح یه تنهایی نشونه بارداری نیست

شما صبر کن یک هفته از عقب افتادن پریودت بگذره بعد برو ببین که حامله شدی یا نه

برا حال دلم و خواسته هام صلوات بفرستين♥️🌱
چجور ترشحی؟ معمولا زمان تخمک گذاری ترشح بیشتر میشه،خود ترشح یه تنهایی نشونه بارداری نیست شما صبر ک ...

میدونی آخه تحت نظره دکترم..هم لتروزل خوردم..هم هشتمه پریودیم امپول زدم.میخام ببینم امروز خیلی ترشح رقیق داشتم فک کردم نشونه ای چیزیه 

اره میتونه نشانه تخمک گذاری باشه عزیزم یعنی الان ده قاعدگیت میشه؟ یا ده روزه ک تموم شده؟

بد تخمک گذاری یعنی رابطه داشته باشم یا ربطی نداره؟؟ ببخشیداینقد سوال میپرسم واقعا چیزی نمیدونم

اره میتونه نشانه تخمک گذاری باشه عزیزم یعنی الان ده قاعدگیت میشه؟ یا ده روزه ک تموم شده؟

عزیزم من امروز سه روزه که پاکم دیشب اقدام داشتیم واسه اولین بار همون دیشب که ریخت تو واژنم دل درد و کمردرد گرفتم مثل موقعی میخوام پریود بشم درد از چی میتونه باشه ...حالا امروز ترشح های کشدااار و زیاد دارم اینا چیه ..طبیعیه

کـه دانـد بجـز ذات پـروردگـار...کـه فـردا چـه بازی کند روزگـار
بد تخمک گذاری یعنی رابطه داشته باشم یا ربطی نداره؟؟ ببخشیداینقد سوال میپرسم واقعا چیزی نمیدونم

اره عزیزم حتما رابطه داشته باش

از روز ده قاعدگی یعی از روز اول پریودی ک ده روز گذشت یک شب در میون تا روز بیست قاعدگی دکتر من ب من ایجوری گف شما چرا دارو مصرف میکنی؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز