2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم درد شما نشونه تخمک گذاری 

عزیزم ببین من دیشب اقدام که کردم این دردو گرفتم خب؟ امروز صبحم تا الان ترشحات زیاد و کشدار دارم ..و ساعت دوازده اینا تخمدان سمت راستمم درد کرد ی کوچولو خودمم حس میکنم تخمک گزاریمه ...حالا شما میشه ی چیزو به من بگی دیشب که اقدام کردم همون موقع تخمک گزاریمم بوده شاید یعنی گرفته یا باردار میشم بنظرت امشبم اقدام کنم یا ن دیگه فردا شب اقدام کنم

کـه دانـد بجـز ذات پـروردگـار...کـه فـردا چـه بازی کند روزگـار
بازم سوالی داشتی بپرس عزیزم

انگار من دوشنبه پاک شدم چهارشنبه اقدام کردم که دیشب بوده بنظرت کارم درست بوده الانم ادامه بدم یک شب درمیون

کـه دانـد بجـز ذات پـروردگـار...کـه فـردا چـه بازی کند روزگـار
عزیزم ببین من دیشب اقدام که کردم این دردو گرفتم خب؟ امروز صبحم تا الان ترشحات زیاد و کشدار دارم ..و ...

نه عزیزم هر شب هیچوقت اقدام نکن دکترم گف اسپرم ضعیف میشه یک شب در میون نزدیکی کن الان  دیشب نزدیکی داشتی فرداشب نزدیکی کن

انگار من دوشنبه پاک شدم چهارشنبه اقدام کردم که دیشب بوده بنظرت کارم درست بوده الانم ادامه بدم یک شب ...

اره عزیزم درست بوده یک شب درمیون نزدیکی کن تا بیست قاعدگی انشاالله زود جواب بگیری

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز