2777
2789
عنوان

بوی بد دهن

204 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من واقعا داره ناراحت کننده میشه این موضوع واسم واقعا هم نمیدونم مشکلم چیه مسواکم و میزنم ولی این مشکلو دارم خیلی ازار دهندست

بنظر خودم مشکل از معدم هستش انگار چیزی گندیده نمیدونم واقعا چیوار کنم خوب بشه لطفا کمک کنید خیلی ناراحتم بخاطرش

معدم نظر خودمه ولی دلیل اصلیشو نمیدونم وقتایی دهنم خشک میشه اصلا نمیدونم بخاطر چی هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اینجوریم خیلی وقتا

مخصوصا وقتی صبحانه نمی‌خورم یا دیر میخورم 

البته خیلی وقتا هم الکی بو میده

حس میکنم استرس هم تشدیدش میکنه 

یه وقتایی کلافه میشم از بوی دهنم با خودم همش میگم خوبه ماسک باید بزنیم بقیه کمتر متوجه میشن اینجوری

چیکار باید بکنم

برو طب سنتی مزاجتو تشخیص بدن و برای اصلاحش کمکت میکنن

تو بگو یه شهاب سنگ خورده بهم از دوناحیه فوقانی و غیرفوقانی بفنا رفتمبازم ینفر پیدا میشه میگه تو که خوبی من دیروز مریخ رفت تو کو  نم.
منم اینجوریم خیلی وقتا مخصوصا وقتی صبحانه نمی‌خورم یا دیر میخورم  البته خیلی وقتا هم الکی بو ...

اره راست میگی وقتی استرسی میشم بیشتر دهنم خشک میشه و بو شدید تر میشه ولی خب ماسک زدن ک فایده نداره مشکل باید حل بشه 

اره راست میگی وقتی استرسی میشم بیشتر دهنم خشک میشه و بو شدید تر میشه ولی خب ماسک زدن ک فایده نداره م ...

لوزه هات بزرگ نیست؟ 

یا اینکه بعضی ها توی مری شون یسری حفره هایی دارن مادرزادی، از غذاها توی اون حفره هاگیر میکنه و میمونه،باعث مسایلی میشه، کلا دکتر باید چک کنه