2777
2789
عنوان

دارو عصاب

53 بازدید | 6 پست

کیا دارو مصرف میکنن؟ و به چه علت؟ خودم چند ساله افسردگی شدید دارم و وسواس هنوزم خوب نشدم لعنتی این وسواس چقدر بده من که دیوونه شدم

زندگی همه هیچ بر هیچ مپیچ..🖤 از زندگی خستم دعا کنید زودتر بمیرم ..:) کاربرای آقا روم ریپلای نکنید جواب نمیدم!!

چی میخوری

دارویی هست بخوری و بیخیالت کنه

نمک زندگی من پسرم بود ولی 🖤نمک زندگی ام را به زمین پاشیدند🖤مجلس ختم گرفتیم کنار بدنش 🖤عوض فاتحه خوانی ، همگی خندیدند🖤هفت بار از جگر سوخته ام ناله زدم 🖤مرد و نامرد همه غربت من را دیدند🖤آمدم جمع کنم زندگی ام را از خاک 🖤دسته جمعی به من و گشتن من خندیدند🖤🖤🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چی میخوری دارویی هست بخوری و بیخیالت کنه

ریسپریدون لاموتریژین سرترالین وازونیدین

آره یجورایی بی تفاوت شدم ولی هنوزم افسردم با اینکه سرترالین با بالاترین دوز میخورم

زندگی همه هیچ بر هیچ مپیچ..🖤 از زندگی خستم دعا کنید زودتر بمیرم ..:) کاربرای آقا روم ریپلای نکنید جواب نمیدم!!

یه مدت حالم خوب شده بود افکار خودکشی نداشتم

اما الان باز حالم خراب شده به دکترم گفتم دوزشو بالا برد فکر کنم باید صبرکنم

اختلال دوقطبی خیلی ساله استفاده میکنم

اسم دارو ات چیه ؟