2777
2789

سه شیره برا کم خونی عالیه  

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جیگر خوبه؟؟

آره جیگر هم میگن خوبه

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
کم خونی ندارم عزیزم  آهنم پایین بود فقط  هموگلوبینم خوب بود

خب مگه اینم یه جور کم خونی حساب نمیشه؟کم خونی ناشی از کمبود آهن

من با اين روش كمبود اهنمو درمان كردم

كوكوى تره زياد بخور

به جاى اسفناج از برگ چغندر استفاده كن زيااااد من يه عالمه گرفتم خشك كردم تو اش تو سوپ تو همه چى ميريختم حتى تو ماكارانى نرگسى درست كن 

دمنوش برگ چقندر درست كن بخور

چايى رو كلا حذف كن اگرم ميخورى دو ساعت قبل يا بعد غذا باشه

سه شبره اردشيره 

گوشت گوسفند فقط مصرف كن بهترين حالتش كبابى 

يا گوشت بوقلمون بلدرچين كبك

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

نمیدونم 

کم خونی ناشی فقر اهن هم داریم 

ولی فکر کنم تو خود کم خونی علاوه بر اهن هموگلوبینم پایین باشه 

من هموگلوبین خونم خوب بود دکتر فقط گفت از لحاظ ذخیره اهن مشکل داره

من كم خونى دارم ولى كمبود اهن ندارم

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
من با اين روش كمبود اهنمو درمان كردم كوكوى تره زياد بخور به جاى اسفناج از برگ چغندر استفاده كن زيا ...

برگ‌چغندر رو نشنیده بودم چه جالب 

اسفناج رو شنیده بودم 

میگم عدس و تخم مرغ هم خوبه

نمیدونم  کم خونی ناشی فقر اهن هم داریم  ولی فکر کنم تو خود کم خونی علاوه بر اهن هموگلوبی ...

آهان

جیگر خوبه؟؟

جيگر اهن داره ولى از لحاظ هاى ديگه زياد خوب نيست

گوشت گوسفند هم اهن داره

سبزى تره و برگ چغندر

اهان اينم يادم رفت بگم انار خيلى عاليه روزى يكى حتما بخور سعى كن تو غذاها هم از رب انار استفاده كنى

البالو خوبه اونم زياد استفاده كن تو غذا هم بريز مث البالو پلو

من برعکسم کم خونی ندارم کمبود اهن دارم

حالا اينا كه گفتم يه مدت رعايت كن كمبود اهنت خوب ميشه

البته بايد قرص اهن با دوز تجويزى پزشك همراهش استفاده كنى من البته استفاده نكردم ولى بازم كمبود اهنم از بين رفت

برگه زرد الو هم خوبه

گوجه و بادمجون كمتر مصرف كن