2777
2789
عنوان

عمل لیزیک

| مشاهده متن کامل بحث + 4043 بازدید | 73 پست
سلام خوبیییی آخرش عمل کردی ؟پیش کدوم دکتر ؟

سلام عزیزم اره  همون موقع ۳سال پیش عمل کردم..خیلی عالیه همه چی خداروشکر

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم اره همون موقع ۳سال پیش عمل کردم..خیلی عالیه همه چی خداروشکر

سلام عزیزم 

مبارکت باشه 

منم دو روز دیگه عمل دارم 

خیلیییییییییی استرس دارم 

واقعا حین عمل راحته؟؟؟ 

من بیعانه دادم والا شاید اصلا نمی‌رفتم 😅

سلام عزیزم مبارکت باشه منم دو روز دیگه عمل دارم خیلیییییییییی استرس دارم واقعا حین عمل راحته؟؟؟ من ب ...

پیامتونو دیردیدم فک کنم عمل کردین دیگ بسلامنی😂😍

درچه حالی اذیت نشدی؟

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
بله ممنونم نه الحمدالله فقط استرس دارم تازی دید چشم چپم زودتر خوب بشه و نمونه

بسلامتی مبارکه...اون طبیعیه چندماه طول میکشه برطرف شه نگران نباش

منم برای ۱۸این ماه نوبت دارم پیش دکتر نوروزی میشه بگین مراقبت های بعدش که میگن مهمه چیا هس؟

بسلامتی عزیزم...اینکه عینک دودی مرتب اسنفاده کنی..دوش نگیری صورتتو نشوری...قطره هارو دقیق و سرساعت استفاده کنی...تلویزیون و گوشی زیاد نگیری و زیر نور افتاب و لامپای پر نور نباشی

ببنید من پیش این دکتر عمل کردم الان یک ماه میگزره از عمل دیدم به عینک نمیرسه میبنیم ولی حس میکنم باز ...

عزیزم شما دیدتون درس شد؟

من یک هفته میشه پیش دکترنوروزی عمل کردم چشمای خودم مشکلی نداشت راست یک و۲۵ وچشم چپم۷۵صدم بوداستیگمات  ولی الان افتضاح میبینم انگار جلو چشمهام مه هستش خیلی استرس دارم حداقل مثل قبل عمل ببینم باز میگم اشکال نداره😭 خیلی تار وبد میبینم

لطفا برای حل مشکل دادشم یه صلوات بفرستین🙏
بسلامتی عزیزم...اینکه عینک دودی مرتب اسنفاده کنی..دوش نگیری صورتتو نشوری...قطره هارو دقیق و سرساعت ا ...

اینایی ک گفتین این یک هفته کامل رعایت کردم ولی باز الان افتضاحدمیبینم تاره تار خیلی استرس دارم من چشمام مشکل خاصی نداشتم دستی دستی خودمو کور کردم الان این دوتا پیامو به زور نوشتم😭😭

اینایی ک گفتین این یک هفته کامل رعایت کردم ولی باز الان افتضاحدمیبینم تاره تار خیلی استرس دارم من چش ...

دورت بگردم عادیه تاری دید تا جندماه...ولی روز به روز بهترمیشی..تا دوسه هفته اول تار و دوبینی بعد هی بهترمیشی...بعد ۶ماه دیگ کااااملا واضح میشه

دورت بگردم عادیه تاری دید تا جندماه...ولی روز به روز بهترمیشی..تا دوسه هفته اول تار و دوبینی بعد هی ...

خدا خیرت بده یکم اروم شدم یه هفتس از استرس خواب وخوراک ندارم🥲