2777
2789
عنوان

عمل لیزیک

| مشاهده متن کامل بحث + 4043 بازدید | 73 پست
اهاحله از قطره و اینا نمیترسم🤣🤣🤣 ممنون ببخشید مزاحمت شدم..... دعاکن اذیت نشم

😂 خواهش ، مراحمی مطمئن باش میگی همین بود عمل ، مراقبت های بعدش خییییلیییی مهمه 

مامان دوتا فندق هستم ❤❤
😂 خواهش ، مراحمی مطمئن باش میگی همین بود عمل ، مراقبت های بعدش خییییلیییی مهمه 

قربونت انشاالله😍

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاالله عزیزم میری😍 میخام تهران عمل کنم کلینیک فوق تخصصی چشم پزشک رازی دکترمم مژگان نوروزی...۳۵۰۰ ...

سلام من هم میخوام پیش دکترنوروزی عمل کنم، از عملتون راضی بودید؟

سلام من هم میخوام پیش دکترنوروزی عمل کنم، از عملتون راضی بودید؟

سلام عزیزم...بله خیلی راضی بودم😍

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
انشاالله عزیزم میری😍 میخام تهران عمل کنم کلینیک فوق تخصصی چشم پزشک رازی دکترمم مژگان نوروزی...۳۵۰۰ ...

سلام پیش این دکتر عمل کردی؟ راضی هستی اگر عمل کردی تا چند روز تاری دید داشتی کی چشمات دیدشون خوب شد؟

سلام پیش این دکتر عمل کردی؟ راضی هستی اگر عمل کردی تا چند روز تاری دید داشتی کی چشمات دیدشون خوب شد؟

سلام بله عزیزم عمل کردم خیلی راضیم...تاری تا ۲یا۳ماه داستم ولی زیاد نبود خیلیییی کم تار بود دیگ کم کم برطرف شد

سلام بله عزیزم عمل کردم خیلی راضیم...تاری تا ۲یا۳ماه داستم ولی زیاد نبود خیلیییی کم تار بود دیگ کم ک ...

ببنید من پیش این دکتر عمل کردم الان یک ماه میگزره از عمل دیدم به عینک نمیرسه میبنیم ولی حس میکنم بازهم هنوز یکمی تاره انگار دیدم کامل نیست یعنی زیاد واضح نمیبنم  یعنی بنظرت تا ۲ الی ۳ ماه دیدم کامل میشه یا لاقل مثل عینک میشه؟

ببنید من پیش این دکتر عمل کردم الان یک ماه میگزره از عمل دیدم به عینک نمیرسه میبنیم ولی حس میکنم باز ...

عزیزم عادیه کم کم خوب میشه منم مثل شمابودم...الان صدبرابر بهتر عینک میبینم خیلی راضیم...دکتر میگه تا۶ماه عادیه این تار دیدن

سلام وقت بخیر ،عزیزم شما پیش دکتر نوروزی عمل کردین راضی هستین؟مشکلی ندارین؟

سلام عزیزم بله خیلی راضیم مشکلی ندارم⚘

سلام خوبی 😍تعریف مژگان نوروزی خیلی شنیدم رفتی عمل کردی ؟ از تجربه ت میگی ؟ واقعا درد داره ؟

سلام خوبی 😍تعریف مژگان نوروزی خیلی شنیدم رفتی عمل کردی ؟ از تجربه ت میگی ؟ واقعا درد داره ؟

سلام عزیزم خیلی خیلی راضیم...چندنفرم از اشناهامون عمل کردن پیشش عالیه

سلام گلم شما عمل کردی ؟از دکتر راضی بودین ؟الان واضح شده دید شما؟؟