2777
2789
عنوان

عمل لیزیک

| مشاهده متن کامل بحث + 4043 بازدید | 73 پست
ن متاسفانه😪شرمنده

عزیزم درمان نمیشه

برا اینکه یه مقدار بیشتر بدونید برید تو گوگل بزنید میاره براون متوجه منظورم میشد البته چیز مهمیم نیستا ولی به هر حال به اطلاع عمومیت اضافه میشه

ملکه یخیم❄بزودی سه قلوه های قشنگم به دنیا میان👶🏻👶🏼👶گر نگه دار من آنست که من می دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد🦋
نه اصلااا خب چشمت بی حسه و باز با دستگاه ، برا ۷ تا ۸ دیقه اصلا خسته نمیشی فقط تو خیره میشی همین&nbs ...

بعد وقتی چشم بازه همش اشک نمیریزع؟؟ ینی اصلا دردی حس نمیکنی عادی نکاه میکنی؟

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم درمان نمیشه برا اینکه یه مقدار بیشتر بدونید برید تو گوگل بزنید میاره براون متوجه منظورم میشد ...

اره زدم عزیزم😍 من فک نمیکردم این افراد دچار بیمارین که چقدم خوشکلید😍

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
عه منم دزفولم...راستش ترسیدم بیام تا اهواز😪🤣 دیگ اومدم تااینجا...والا دلیل افش نمیدونم ولی حس میکن ...

ااها ، من پیش آذر بهزادنژاد عمل کردم   ، منوچهر برات هم اشناها عمل کردن راضین 

مامان دوتا فندق هستم ❤❤
ااها ، من پیش آذر بهزادنژاد عمل کردم   ، منوچهر برات هم اشناها عمل کردن راضین

اها موفق باشی😍...

اره زدم عزیزم😍 من فک نمیکردم این افراد دچار بیمارین که چقدم خوشکلید😍

🧐عجیبه

ولی به هر حال من همه جوره خوشگلم(اصلا هم خودشیفته نیستم)😌😁

ملکه یخیم❄بزودی سه قلوه های قشنگم به دنیا میان👶🏻👶🏼👶گر نگه دار من آنست که من می دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد🦋

نه دستگاه میزارن که پلک نزنی ،  اشک نمیریزی اصلا و بعدش   چشمو شستشو میدن ، بعد عملش درد و ابریزش  و قرمزی داری ، تا ۲۴ ساعت 

مامان دوتا فندق هستم ❤❤
🧐عجیبه ولی به هر حال من همه جوره خوشگلم(اصلا هم خودشیفته نیستم)😌😁

عزیزم🤣😍

نه دستگاه میزارن که پلک نزنی ،  اشک نمیریزی اصلا و بعدش   چشمو شستشو میدن ، بعد عملش درد و ...

یاخدا چجوری شستشو میدن😮😮😮 

ی استرس دیگ اضاف شد😭

هیچیییییییی اصلا دردی ندارییییی اصلا ، فقط بعد عمل همراه داشته باش چون نمیتونی درست ببینی و سختته

مامان دوتا فندق هستم ❤❤
هیچیییییییی اصلا دردی ندارییییی اصلا ، فقط بعد عمل همراه داشته باش چون نمیتونی درست ببینی و سختته

مرسی خداکنه اره همراه دارم😪🤣

🤣😂 خداااایاااا، باور کن من خودم کوه استرسم !! با یه چیز ژل مانند تو متوجه نمیشی چیه اصلا 

😭😭🤣🤣بخدا وحشتناک ترس دارما 

چجوزی شستشو میدن افرین؟؟ ژل میریزه تو چشمت پنبه میکشه تو چشمت؟؟؟؟

😭😭🤣🤣بخدا وحشتناک ترس دارما  چجوزی شستشو میدن افرین؟؟ ژل میریزه تو چشمت پنبه میکشه تو چشمت؟ ...

ن بابا اخه پنبه 🙄😐 شستشو منظورم یه چیز تو مایه های اشک مصنوعی  میریزن که چشم مرطوب شه همین 

مامان دوتا فندق هستم ❤❤
ن بابا اخه پنبه 🙄😐 شستشو منظورم یه چیز تو مایه های اشک مصنوعی  میریزن که چشم مرطوب شه همین&nb ...

اهاحله از قطره و اینا نمیترسم🤣🤣🤣 ممنون ببخشید مزاحمت شدم..... دعاکن اذیت نشم