2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممد قلی

😂😂😂😂😂بگوبیاداسی روببره

محمدشاهانم نفس مامان خیلی تنهام😭اندازه ی زمین واسمون هادلم برات تنگه پسرقشنگم چقدزودتنهام گذاشتی بعد۴سال اومدی فک کردم خوشبختیمون کامل شدباامدنت اماسهم من ازتوفقط۲ماه و۲۱روزبودمن اونقدرام که نشون میدم قوی نیستم برگردهمه کسم💔

دیدم صدای تق تق میاد ساعت 3 شب رفتم تو اشپز خونه خیلی ارووم حس کردم یه چیز سیاه تو اشپزخونه س  خیلی ترسیدم قلبم داشت تند تند میزد دستم میلرزید وای خدا خیلی حس بدی بود وقتی لامپ روشن کردم دیدم صدای چک چک قطرات اب بود شیر اب و بستم و رفتم خوابیدم

بالا سرتونو آروم نگاه کنید یکی نشسته‌کمرشم خیلی قوز داره و با چشایی از حدقه در اومده داره نگاتو میکنه فقط اروم نگاش کنید و زود چشاتونو ببندید

نرید زیر پتو پتو رو برمیداره جیغ میکشه(بدنم داره میلرزه خودم خیلی ترسیدم)🥲

ملکه یخیم❄بزودی سه قلوه های قشنگم به دنیا میان👶🏻👶🏼👶گر نگه دار من آنست که من می دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد🦋

ترسناک تعریف کردن فقط چندنفرترسو دورهم جمع شن تا۲و۳بگن بخندن بعدبرقاخاموش یکی شروع کنه تعریف کردن صداشو تغییربده وهیجان بده بقیه موبه تنشون سیخ شه وتوتاریکی جن وپری ببینن صبح بلندشن توجای همه بارون اومده باشه

محمدشاهانم نفس مامان خیلی تنهام😭اندازه ی زمین واسمون هادلم برات تنگه پسرقشنگم چقدزودتنهام گذاشتی بعد۴سال اومدی فک کردم خوشبختیمون کامل شدباامدنت اماسهم من ازتوفقط۲ماه و۲۱روزبودمن اونقدرام که نشون میدم قوی نیستم برگردهمه کسم💔
دیدم صدای تق تق میاد ساعت 3 شب رفتم تو اشپز خونه خیلی ارووم حس کردم یه چیز سیاه تو اشپزخونه س  ...

لرزش بدنم صدبرابر شد

ملکه یخیم❄بزودی سه قلوه های قشنگم به دنیا میان👶🏻👶🏼👶گر نگه دار من آنست که من می دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد🦋

😂

ه داستانی هس که میگه؛تو جنگ‌ جهانی دوم یه پیانیست روس به دست نازی‌ها اسیر میشه و نازی‌ها بهش دستور میدن پیانو بزنه و شرط میبندن که اگه از پیانو زدن دست بکشه میکشنش.دو روز تموم‌ پیانو میزنه،آخر سر از خستگی بیهوش میشه.آخر داستانو یادته؟کشتنش!من با تک تک سلولای بدنم حال اون پیانیستو میفهمم،حس آدمی که تو راهی قدم گذاشتی که تهش هیچی نیست                                             
بالا سرتونو آروم نگاه کنید یکی نشسته‌کمرشم خیلی قوز داره و با چشایی از حدقه در اومده داره نگاتو میکن ...

😑😑😑😐😐😐😐 ووووووووو پاتواززیرپتومیگیره ومیکشهههه