2777
2789
عنوان

عقل یاقلب؟

166 بازدید | 30 پست

اگه قرار باشه قلبتو انتخاب کنی وتلاش کنی به کسی که دوسش داری برسی یاعقلتو انتخاب کنی و بیخیالش شی وهمه چیزو بسپاری دست سرنوشت کدوم راهو انتخاب میکنی ؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطعا عقل

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪

عزیزم متنت مشکل داره کسی که عقل داره همه چیزو نمیسپره دست سرونشت!

پس چیکار میکنه گلی😕اخه من واسه یه موضوعی خیلی گیج شدم نمیدونم پارو دلم بزارم یانه😪

پس چیکار میکنه گلی😕اخه من واسه یه موضوعی خیلی گیج شدم نمیدونم پارو دلم بزارم یانه😪

اگه به ضرر ایندته قطعا کنارش بزار عشق و عاشقی نهایتش دوسال بمولا ک‌پشیمون میشی اگه قراره با ایندت معاملش کنی😐

هرچه تبر زدی مرا،زخم نشد؛جوانه شد🌱
امکانش هست بعدش حسرت بخوریم که چرا قلبو انتخاب نکردیم؟؟؟😕

نمیدونم ولی خب برعکسش هم ممکنه به نظرم احتمال اینکه برعکسش پیش بیاد بیشتره 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اگه به ضرر ایندته قطعا کنارش بزار عشق و عاشقی نهایتش دوسال بمولا ک‌پشیمون میشی اگه قراره با ایندت مع ...

میترسم اگه بیخیالش شم حسرتش به دلم بمونه از یه طرفم خیلی سختی دارم اگه قلبمو انتخاب کنم😔😔