2777
2789
عنوان

عقل یاقلب؟

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 30 پست
میترسم اگه بیخیالش شم حسرتش به دلم بمونه از یه طرفم خیلی سختی دارم اگه قلبمو انتخاب کنم😔😔

امکان نداره کسی که ازبین اینده و عشقش؛عشقش رو انتخواب کرده مث بوق پشیمون نشده دیدممم که میگمممم 

هرچه تبر زدی مرا،زخم نشد؛جوانه شد🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری😂

خوب گاهی قلب اشتباه نمی کنه..فقط کافیه فرصت بیشتری برای شناخت طرف به عقل بدی..یا یه سری معیارا رو تعدیل کنی....اما گاهی هم قلب اشتباه می کنه...مثلا یه خواستگاری بود خیلی دوسش داشتم..خیلی..اما بعد از ۸ جلسه به این نتیجه رسیدم که مناسب نیست و با این که دوسش داشتم جواب منفی دادم...تا چننند وقتم هر موقع از سر کوچشون رد می شدم ارزو داشتم ببینمش اما بعد از ازدواجم و رفتن از اون شهر دیگه بهش فکر نمی کنم...الانم از زندگیم راضی ام...

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
خوب گاهی قلب اشتباه نمی کنه..فقط کافیه فرصت بیشتری برای شناخت طرف به عقل بدی..یا یه سری معیارا رو تع ...

اگه قلبمو انتخاب کنم باید سختی هاوعذاب هارو به جون بخرم واسه رسیدن به کسی که دوسش دارم ولی اگه عقلموانتخاب کنم حسرتش یه عمر به دلم میمونه که بهش نرسیدم سردوراهیم😔😔

اگه قلبمو انتخاب کنم باید سختی هاوعذاب هارو به جون بخرم واسه رسیدن به کسی که دوسش دارم ولی اگه عقلمو ...

که عشق اسان نمود اول ولی افتاد مشکل ها😊

اگه طرف مقابلت انسانیت داره..اگه همراه خوبی برای ادامه زندگیه..اگه اخلاق داره..دنبال کاره..ادم پاکیه..روش فکر کن..

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
که عشق اسان نمود اول ولی افتاد مشکل ها😊 اگه طرف مقابلت انسانیت داره..اگه همراه خوبی برای ادامه زند ...

مرسی از راهنماییات عزیزدلم

میشه برام دعاکنی چیزی که به صلاحمه اتفاق بیفته🙏💋

الهی 😔💔 چرا عزیزدلم چیشده اگه دوست داری تعریف کن😥

یکی رو دوست داشتم بهش گفتم خیلی شک  مجلسی با احساساتم بازی کرد و اذیتم کرد جوری بودم که براش میمردم رگمم میزدم لیاقت نداشت خب پسر خالم بود