2777
2789
عنوان

شیرم خیلی کمه

404 بازدید | 27 پست

یک هفتس زایمان کردم ..شیرم خیلی کمه‌‌..هرچقد مایعات میخورم شیرافزا میخورم فایده نداره‌..فشارشون که میدم به زور یه قطره میاد بیرون...سایزشونم تغییری نکرده...بچم خیلی گشنه میمونه...خودمم خیلی اذیت میشم موقع شیر دادن چون خیلی کمه دو ساعت باید بخوره آخرشم سیر نمیشه مجبور میشم شیرخشک بدم...بنظرتون امید داشته باشم به زیاد شدنش؟

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرص لاکتاول خوبه هر ۱۲ساعت بخور 

بنظرم شیرخشکم فعلا قطع کن چون اینجوری بچه کمتر مک میزنه شیرت کمتر میشه

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروردگارا شکرت😘😍

دلستر زیاد بخور برای شیر عالیه

ابگوشت هم خوبه امتحان کن

من خیلی بابایی بودم لوس و دردونه بابام بود وای لعنت به این دنیا لعنت به این زندگی که بدون بابام باید ادامه پیداکنم ای خدا بابام به چه آسونی پرکشیدورفت همه میگن خیلی خوش سعادت بوده ولی من میگن کاش مریض بود زمین گیر بود ولی بود خودم کنیزیشو میکرد به جون خودش که عزیزتر از اون کسی نیست برام با زبونم تروخشکش میکرد ولی صد حیف که رفت و تنهامون گذاشت ددلیم من بدون تو بلد نیستم زندگی کنم🖤🖤🖤😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😢😢😢😢😭😭😭

به گفته‌ی پزشک، درصد زیادی از مادرا شیرشون سبکه بچه رو سیر نمیکنه و باید در کنارش شیرخشک بدن ولی نباید شیر مادر قطع بشه

من ازبس شیرم زیاد بود ولی دخترم نخورد 😒

مَن تَمامم پُر ازين حالتِ بي حوصلگيست💔
دلستر امتحان کردین؟

بله هر نوع مایعاتی بگی خوردم

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

امید داشته باش و برای اینکه بچه سیر شه با قطره چکون بش شیرخشک کمکی بده تا کم کم شیرت راه بیفته

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟! 
عزیزم شما دانشجوی مامایی هستید ؟ چند سالتونه؟

بله گلم...۲۷ سالمه

شیرخشک روهم تو شیشه شیربهش نده بد عادت میشه دیگه شیر خودتونمیخوره با سرنگ بریزه رو سینت بزار فکد کنه شیرخودته

من خیلی بابایی بودم لوس و دردونه بابام بود وای لعنت به این دنیا لعنت به این زندگی که بدون بابام باید ادامه پیداکنم ای خدا بابام به چه آسونی پرکشیدورفت همه میگن خیلی خوش سعادت بوده ولی من میگن کاش مریض بود زمین گیر بود ولی بود خودم کنیزیشو میکرد به جون خودش که عزیزتر از اون کسی نیست برام با زبونم تروخشکش میکرد ولی صد حیف که رفت و تنهامون گذاشت ددلیم من بدون تو بلد نیستم زندگی کنم🖤🖤🖤😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😢😢😢😢😭😭😭