2777
2789
عنوان

شیرم خیلی کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۲۵ سالمه بنظرتون دیره واسه کنکور

نه منم ۲۵ سالم بود شروع کردم به خوندن کنکور...بعد از دوسال خوندن امسال مامایی آوردم

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
بله هر نوع مایعاتی بگی خوردم

ماالشعیر بخور حلیم و آبگوشت ماهیچه.سیرم نشه یزار زیاد بمکه.مپقع شیردادن حالت قیچی سینه هاتو نگیر اینجوری که ۴تاانگشت زیر و انگشت شست روی سینه باشه.ماکارونی برنج و نون زیاد شیرو کم میکنه.ماش پلو هم خوبه 

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
خب خدارو شکر....با وجود نینی سخت نیس؟

تازه ترم یکم.....ولی مطمئنن روزای سختی پیش رومه

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
ماالشعیر بخور حلیم و آبگوشت ماهیچه.سیرم نشه یزار زیاد بمکه.مپقع شیردادن حالت قیچی سینه هاتو نگیر این ...

یعنی اصلا سینمو نگیرم؟

منم اینجوری بودم کم کم خوب شدم 

الان انقدررر شیر دارم هی لباسم خیس میشه 

شوهرم رفت ی شیر افزای خیلی گرون و خارجی خرید همون باعث شد سینم سیر افتاد

بیا گره بزنیم رشته امیدمان را به انگشت سبابه خدا؛ او هیچگاه ما را میان حادثه رها نمی‌کند❤️ پسرم باراد دنیای مامانشه ☺️👶🏻

منم اولش شیر نداشتم و بچم  سینه مو نمی‌گرفت با بدبختی سینمو گرفت شما تب نکردی؟ من یه شب تب کردم که بهش میگن تب شیر دهی بعد شیرم زیاد شد سیراب شیردان هم شیر رو زیاد می‌کنه اگه دوست داشته باشی بخوری 

باران باش و ببار نپرس کاسه های خالی از آن کیست