یک هفتس زایمان کردم ..شیرم خیلی کمه..هرچقد مایعات میخورم شیرافزا میخورم فایده نداره..فشارشون که میدم به زور یه قطره میاد بیرون...سایزشونم تغییری نکرده...بچم خیلی گشنه میمونه...خودمم خیلی اذیت میشم موقع شیر دادن چون خیلی کمه دو ساعت باید بخوره آخرشم سیر نمیشه مجبور میشم شیرخشک بدم...بنظرتون امید داشته باشم به زیاد شدنش؟
۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
نه منم ۲۵ سالم بود شروع کردم به خوندن کنکور...بعد از دوسال خوندن امسال مامایی آوردم
۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
ماالشعیر بخور حلیم و آبگوشت ماهیچه.سیرم نشه یزار زیاد بمکه.مپقع شیردادن حالت قیچی سینه هاتو نگیر اینجوری که ۴تاانگشت زیر و انگشت شست روی سینه باشه.ماکارونی برنج و نون زیاد شیرو کم میکنه.ماش پلو هم خوبه
من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
ماالشعیر بخور حلیم و آبگوشت ماهیچه.سیرم نشه یزار زیاد بمکه.مپقع شیردادن حالت قیچی سینه هاتو نگیر این ...
یعنی اصلا سینمو نگیرم؟
منم اولش شیر نداشتم و بچم سینه مو نمیگرفت با بدبختی سینمو گرفت شما تب نکردی؟ من یه شب تب کردم که بهش میگن تب شیر دهی بعد شیرم زیاد شد سیراب شیردان هم شیر رو زیاد میکنه اگه دوست داشته باشی بخوری