2777
2789

سلام صبحتون بخیر وشادی ان شا ٕ الله🌹

بیشتراز دوهفته ست دیگه ۶ونیم بیدار می شم دیگه نمی تونم بخوام قبلنا حداقلش تا ۹می خوابیدم

چیکار کنم به روال قبل برگردم؟؟

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا؟ سیر خواب میشی ؟ یا کابوس میبینی؟

نه کابوس نمی بینم نمی دونم همینجوری ۶ونیم بیدار می شم درگیری ذهنی و...خداروشکرندارم وقتی بیدارمی شم حس می کنم بازم نیازبه خواب دارم

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚
حتما چیزی پیش اومده برات بی دلیل نمیشه  حتما ذهنت درگیر چیزیه واسه همه پیش اومده اگه چیز خاص ...

نه هیچیییییی 

فقط یه بار دخترم وبردم مدرسه صبح زود بیدار شدم از اون موقع زود بیدار می شم

نه کابوس نمی بینم نمی دونم همینجوری ۶ونیم بیدار می شم درگیری ذهنی و...خداروشکرندارم وقتی بیدارمی شم ...

منم اینطوری شدم بیدار میشم ولی خوابم میاد میخوام بخوابم خوابم نمیبره

خدایا تو رو خدا ....گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگیم ضامن چشمان آهوها به دادم میرسی ..
نه کابوس نمی بینم نمی دونم همینجوری ۶ونیم بیدار می شم درگیری ذهنی و...خداروشکرندارم وقتی بیدارمی شم ...

شاید مغزت ساعت گذاشته😁😂

اخه من بشخصه وقتی  بخاطر درس و ... هرروز ساعت ۶ بلند میشم بعد از ی مدت حتی اگه نخوام هم به طور اتوماتیک ۶ پامیشم😶

نه هیچیییییی  فقط یه بار دخترم وبردم مدرسه صبح زود بیدار شدم از اون موقع زود بیدار می شم

خوبه که زود بیدار شی

چه اشکالی داره

اتفاقا سرحالتر هم هستی و راحت به همه ی کارها و برنامه هات میزسی

یه مدت باشه عادت میکنی دیگه اذیت هم نمیشی

شاید مغزت ساعت گذاشته😁😂 اخه من بشخصه وقتی  بخاطر درس و ... هرروز ساعت ۶ بلند میشم بعد از ی م ...

دقیقااااا

از اول هم همینطوری بودم باورکن اگه یه بار زود بیدار می شدم روزهای بعدهمون ساعت بیدار می شدم الان باز همین طوری شدم 

خوبه که زود بیدار شی چه اشکالی داره اتفاقا سرحالتر هم هستی و راحت به همه ی کارها و برنامه هات میزس ...

می دونم شماراست می گی

ولی من برعکسم مثلا ۹بیدارشم پراز انرژیم تاآخر شب

ولی الان درطول روز بی حوصله ام چون حس می کنم بدنم نیاز به خواب داره بعد از ظهرها هم نمی تونم بخوابم

می دونم شماراست می گی ولی من برعکسم مثلا ۹بیدارشم پراز انرژیم تاآخر شب ولی الان درطول روز بی حوصله ...

میدونم چی میگید همش از عادته

بالاخره یه تایمی بگذره به این مدلم عادت میکتید

مطمن باش

آدم بنده ی عادته

میدونم چی میگید همش از عادته بالاخره یه تایمی بگذره به این مدلم عادت میکتید مطمن باش آدم بنده ی ع ...

🌹🌹🌹🌹🌷

یک سخنرانی یا پادکست مورد علاقه ات را دانلود کن در اتاق را ببند . نور را کاری کن تو اطاق نیاد . جلو پنجره یک ملافه بزرگ و ضخیم با سنجاق قفلی اضافه کن من همیشه این کار را می کنم . تا اطاق تاری‌ک و برای خواب مناسب بشه . اون پد کاست را پلی کن و برو تو رختخواب گوش کن . این طوری خیلی راحت اگر نیاز به خواب داشته باشی می خوابی . یا شب ها  در اطاق رو ببند برو تو رختخواب از گوشی مطالعه کن مثلا ویکیپدیا یا نی نی سایت را بخوان . یکدفعه نی بینی چشم داره بسته میشه و نمی تونی مقاومت کنی و خواب می بره .

پیروز باشید