2777
2789
عنوان

چه مرگشه

223 بازدید | 33 پست

پنج شش سال پیش با هم دوست بودیم یک سال اینا بعد عاشقش شده بودم اونم می گفت عاشقتم حتی قرار ازدواج گذاشتیم بعد یه روز اومد گفت تمومش کنیم من شرایط ازدواج ندارم نمی خوام فرصتاتو از دست بدی دانشجو بود یه دانشگاه تاپ، میخواست اپلای کنه گفتم طوری نیست با هم میسازیم کم کم اما قبول نکرد رفت تلفنشو جواب نداد دیگه، حالا بعد این همه سال یه روز اومد دایرکت نوشت سلام چقدر عکس و ای دی شما برام آشناست😐 یعنی چی؟  یعنی نمیشناسه؟ یا می خواد سر صحبتو باز کنه؟ شما بودید چکار می کردین ؟ جواب بدم یا بلاکش کنم؟ من هنوز شماره اشو سیو دارم اما اون چی؟ یعنی با گشتن تو اینستا ته ذهنش بودم دنبالم گشته یا اتفاقی پیدا کرده؟ مطمئن نیستم اما گویا هنوز مجرده 😬

بد بودی ولی همونم خوب بود ... 

رفته دوراشو زده دیده بهتر گیرش نمیاد دس ازپا دراز تر برگشته 

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره

میخواد صحبتو باز کنه. 

امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه  حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام  نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

رفته دوراشو زده دیده بهتر گیرش نمیاد دس ازپا دراز تر برگشته 

من میخواستم همینو بنویسما

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
بهترین فرصته تورش کن دردسراش تموم شده 

سبک نباشیم 😐😐😐😐

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
ینی تو ۵ ۶ سال با هیشکی آشنا نشدی؟ منتظر بودی همین برگرده؟

نه منتظر که نبودم البته یه سال اینا منتظر بودما بعدش دیگه نه ولی این الان خودش پیام داده من که نگفتم پیام بده 😑

بد بودی ولی همونم خوب بود ... 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز