2777
2789
عنوان

چه مرگشه

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 33 پست
یعنی پشیمونه؟

عزیزم میری لباس فروشی یه چیزی واقعا چشتو میگیره یارو میگه یه میلیون انقد خوشت اومده دو دوتا چارتا نمیکنی میگی باشه میخرمش حالا به رنج بی پولی 

ولی میری یه جام یه لباسو میبینی فقط خوشت میاد به فروشندش میگی تا ساعت چند بازین شاید برگشتم حالا حتما برنمیگردی ولی اگه لباس دیه گیرت نیاد میری میخریش 

مثال ازاین قابل درک تر پیدا نکردم 

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

این سبک بودن نیست نمیخوادکه بپره بغلش 

اگه براش ارزش قائل بود همون پنج شش سال پیش بهش جفتک نمیپروند

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
اره دیگه درسشوخونده سربازیشم حتمارفته امادست واسه دامادی البته ببین اگه جدیه اصلابه رو خودت نیارکه ش ...

شوهر کم هس ولی بخدا هنو قحطی نیس 

شاید الانم قصدش فقط رل و الکیه بعدم فردا روز میگه تو خودت از خدات بود هم پیام دادم پریدی باز باهام 

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره
عزیزم میری لباس فروشی یه چیزی واقعا چشتو میگیره یارو میگه یه میلیون انقد خوشت اومده دو دوتا چارتا نم ...

خیلی ممنون (به سبک اون انیمیشنه🙂)

بد بودی ولی همونم خوب بود ... 
سبک میشم پیشش من حتی جواب ندادم هنوز

جوابم دادی خودتو دلسوخته و‌منتظر نشون نده.بگو بجا نیاوردم شما 😄؟

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
خیلی ممنون (به سبک اون انیمیشنه🙂)

فدات 😂🤭مثالم یکم ناجوانمردانه بود ببشید 

کاری که تو باهام کردی هیتلر با یهودیا نکرد😄

🤣🥲وااااای 

فقط خاستم کامل درکش کنی 🤣😂لحنم یکم تند بود 🥲

2790
2778
2791
2779
2792