2777
2789
عنوان

پدرم😓😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 2169 بازدید | 167 پست
حمله پانیک چیه 😓😓😓

جاون.حمله پانیک هم مربوط به همین اعصاب و روان .اوایل دکترا تشخیص نمیدادن بیماری مادرم چیه .بالاخره یه دکتر تشخیص داد دارو خوردن و کلا خوب شدند .اونم یه حمله ای که وقتی اتفاق میافته فرد بیمار حس میکنه داره میمیره و قلبش می ایسته .کلا زندگی مادر مختل شده بود .هیچ کاری نمیتونست بکنه از ترس همین حمله ها .سه چهار بار هم کارش به اورژانس کشید میومدند بالاسرش میگفتند هیچیت نیست ولی خودش میگفت احساس میکنم قلبم داره وایمیسته و سکته میکنم دکترا فقط آرامبخش میزدند .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم واقعا شرمنده م‌کردی با اینهمه وقتی که گذاشتی ازخدا میخوام از ته دلت شاد باشی

قربونت عزیزم امیدوارم تونسته باشم خوب راهنماییت کنم، موفق باشی، هوای پدرت روداشته باش که نعمتیه خودم 11 ماهه پدر خدابیامرزم روازدست دادم وبینهایت سخته، سایه پدرتون بالاسرتون باشه وزودتر درمان بشه

قربونت عزیزم امیدوارم تونسته باشم خوب راهنماییت کنم، موفق باشی، هوای پدرت روداشته باش که نعمتیه خودم ...

خدا روحشون‌قرین‌رحمت‌کنه که چنین‌دختری تربیت کردن که سعی میکنن به کسی کمک کنن

ممنونم 

جاون.حمله پانیک هم مربوط به همین اعصاب و روان .اوایل دکترا تشخیص نمیدادن بیماری مادرم چیه .بالاخره ی ...

اره عزیزم گفتی رفتم‌سرچ کردم به خدادقسم پدرم همه این علائم داره 

حتی وقتی خوبه ترس این حملات‌داره 

ترس از سکته

ترس از مرگ ناگهانی

لرزش 

اسم قرصایی که به مادرت  دادن یادت؟

خدا روحشون‌قرین‌رحمت‌کنه که چنین‌دختری تربیت کردن که سعی میکنن به کسی کمک کنن ممنونم 

فدات گلم،  انشالله پدرتون کاملا خوب بشه وبزودی خبرش رو تاپیک بزنی، به امید اونروز، موفق باشی عزیزم

جاون.حمله پانیک هم مربوط به همین اعصاب و روان .اوایل دکترا تشخیص نمیدادن بیماری مادرم چیه .بالاخره ی ...

عزیزم مشخصات پدرم میگم ببین مثل مادرت

درکل افسرده ست

ولی دویا سه بار در روز

دچار ترس وحشتناک میشه

طوریکه می لرزه ومحکم دست مون میگیره

ترس از مرگ ناگهانی داره

ترس از بی پولی و دیوانه‌شدن داره

میگه دیگه دارم می میرم

میگه دارم سکته میکنم

حتی موقعی که حالش خوبه ترس از اون‌حالت داره

اصولا نیم ساعت الی چهل دیقه خیلی شدت داره

عزیزم مشخصات پدرم میگم ببین مثل مادرت درکل افسرده ست ولی دویا سه بار در روز دچار ترس وحشتناک میشه ...

بله دقیقا همه این علایم رو مادرم داشت به جز ترس از بی پولی .ما اول رفتیم بیمارستان امام خمینی که مادرم اونجا تحت نظر باشه.بعد یکی از دوستان مادرم دکتری تو میدان خراسون رو معرفی کرد که مادرم اونجا تحت نظر موند اول ماهی یک بار واسه ویزیت میرفت .بعد کلا بهش قرص داد و گفت بخور و یک سال دیگه بیا .خدا رو شکر مادرم کلا خوب شد .الان هم اگر خیلی عصبی یا ناراحت بشه دچار حمله میشه ولی خوب خفیفه و رد میشه .دکتر برای مادرم شربت تریاک تجویز گرد که نخورد ولی بزار پدرتون تریاک بخوره چون آرام بخش .بازم من امروز میپرسم و همینجا بهت خبر میدم.

بله دقیقا همه این علایم رو مادرم داشت به جز ترس از بی پولی .ما اول رفتیم بیمارستان امام خمینی که ماد ...

تریاک برادرم دادخیلی حالش بد شد

چون تابحال اب نزده

اسم دکترشم بی زحمت بهم بگو

با‌داروهاش ممنونم

نمیدونم راستش دکتر اربابی چندین سال دکترم بوده و دکتر صدرم خودم تا حالا از نزدیک ندیدمش چون من باید ...

سلام ناز گل جان دکتر صذر رو زنگ زدم بیمارستان گفتن بر دکتر وقت نمیدیم

گفتم خواهش میکنم بگید مطبش چی

کف ما شنیدیم مطبش هم وقت نمیدن 

حالا مزاحمت شدم ببینم مطب دکتر اربابی چه ساعتی زنگ بزنم؟

آخه برنمی دارن

سلام ناز گل جان دکتر صذر رو زنگ زدم بیمارستان گفتن بر دکتر وقت نمیدیم گفتم خواهش میکنم بگید مطبش چی ...

دکتر اربابی که معمولا بعدازظهرا جواب میدن

خودم شش سالی هست نرفتم مطبش و خبر ندارم الان از روال مطبش

ولی صدر صد در صد هست تو مطبش ظهرا بدون وقت هست 

اگه عجله نداری باید چند روز پشت هم بزنی تا منشیش ناز کنه جواب بده (دکتر صدر)