2777
2789
عنوان

پدرم😓😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 2169 بازدید | 167 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله خدا بحق امام حسین شفاشون بده بیماری روحی از سرطان بدتره

الهی امین

امام حسین یه بار حاجت منو داده وتو شرایطی که من بچه دار نمیشدم و لوله هام مشکل داشت صداش کردم جوابمو داد

این  سری هم دست به دامنشم😓😓😓

نازگل جان میشه سوالم رو جواب بدی تو خودت بخوای بری پیش دکتر اربابی میری یا دکتر صدر؟

نمیدونم راستش دکتر اربابی چندین سال دکترم بوده و دکتر صدرم خودم تا حالا از نزدیک ندیدمش چون من باید حداقل یه نفرو از نزدیک ببینم که بتونم در موردش نظر بدم 

ولی یه جورایی اگه بودم دکتر اربابی رو انتخاب میکردم چون الان پروفسور هست و خیلی فعال هست تو رشته اش و بعد دستش تو بیمارستان امام و روزبه باز هست تا حالا هم نشده دوستامو بفرستم و راضی نباشن ازش و الان حدود یازده ساله که میشناسمش ولی دکتر صدر رو تازه باهاش اشنا شدم ولی خب از یه طرف دکتر اربابی میتونسته دوران دانشجویی شاگرد دکتر صدرم بوده باشه چون میدونم شهید بهشتی تخصص خونده و اگه شهید بهشتی بوده باشه و بیمارستان امام حسین به احتمال زیاد صدر استادش بوده 

شاید پدرتون از سنش میترسه 😒جایی مطلبی خوندم ک بعضیا وقتی پیر میشن استرس و افسردگی میگیرن 

اره ازمرگ میترسه ولی وقتی اون‌حال بهش دست میده میخواد خودشو بکشه

خیلی ناراحت شدم 😔😔😔 

خدا شفاش بده ، اگه دوست نداره بره بستری بشه مجبورش نکنید 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
اره ازمرگ میترسه ولی وقتی اون‌حال بهش دست میده میخواد خودشو بکشه

مادربزرگ من زمان مرگش اون اواخر خیلی میترسید همش فک میکرد روح شوهر و مادرش کنارشن. میگفت میخوان منو ببرن . انگار روحش خارج شده بود فقط جسمش زندگی میکرد با ما

نمیدونم راستش دکتر اربابی چندین سال دکترم بوده و دکتر صدرم خودم تا حالا از نزدیک ندیدمش چون من باید ...

مرسی هزیزم از راهنماییت

تو همین‌نی نی سایت سرچ میگنم ببینم بیشتر از کدوم شون راضی ان

شاید پدرم بره پیش دکتر صد که پیر هست  روحیه بگیره 

ببینه یکی هم سن وسالش هست ومشغول درمان هست جای گوشه نشینی و نارتحتی

خیلی ناراحت شدم 😔😔😔  خدا شفاش بده ، اگه دوست نداره بره بستری بشه مجبورش نکنید

اره از همین می ترسیم که بره بیمارستان  زبونم لال چیزیش بشه وهیچ وقت خودمون نبخشیم